0

CLINICAL L-Tryptofan + bylinky 100 tobolek + Melatonin forte Herbal 100 tablet dárkové balení

Limitované dárkové balení L-Tryptofan + bylinky a Melatonin forte Herbal.
Více informací
CLINICAL
Skladem
377,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

 

L-Tryptofan + bylinky

Obsahuje macu, meduňku a šafrán, které podporují duševní zdraví a pozitivní naladění. Přípravek je obohacený o vitamin B6 a organický hořčík Aquamin™, získaný z mineralizovaných mořských řas rodu Lithothamnion sp. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání i k normální činnosti svalů, a stejně jako vitamin B6 podporuje správnou činnost nervové soustavy. Tryptofan a vitamin B6 se podílejí na tvorbě serotoninu – látce, která pomáhá přenášet nervové vzruchy a ovlivňuje naši náladu.

VÝHODY

  • Obohacen o Aquamin - unikátní mořský komplex
  • Hořčík pocházející z Aquaminu = 100% organický a přírodní
  • Vhodné pro vegetariány a vegany

AKTIVNÍ SLOŽKY

Maca přispívá k vytrvalosti a vitalitě. Meduňka přispívá k navození relaxačního účinku, usínání, k normální činnosti oběhové soustavy, k hormonální rovnováze. Vitamín B6 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, ke snížení míry únavy a vyčerpání. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální činnosti nervové soustavy, k normální činnosti svalů. Šafrán přispívá k pozitivní náladě a relaxaci.

 

Melatonin forte Herbal

Obsahuje extrakty z bylinek, které napomáhají uvolnění a klidnému spánku + melatonin, L-tryptofan a vitamin B6. Melatonin je látka, která se přirozeně tvoří v našem těle a podporuje usínání. Tryptofan a vitamin B6 se podílejí na tvorbě serotoninu a spánkového hormonu melatoninu. Obsažená meduňka, mučenka, chmel a kozlík lékařský mají zklidňující a relaxační účinky.

VÝHODY

  • Zkrácení doby nutné pro usnutí
  • Zmírnění subjektivního pocitu únavy v důsledku časového posunu (tzv. jet lag = pásmová nemoc)
  • Přispívá k relaxaci a dobrému spánku

AKTIVNÍ SLOŽKY

  • Meduňka (Melissa officinalis) - bylina, která podporuje kognitivní a duševní zdraví, pozitivní náladu, relaxaci a spánek.
  • Chmel (Humulus lupulus) - přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi, podporuje trávení, příznivě působí na činnost nervové soustavy a má uklidňující účinky.
  • Kozlík lékařský - má pozitivní vliv na duševní zdraví, relaxaci a stres.
  • Vitamín B6 - podporuje správnou činnost nervové soustavy a snižuje míru únavy a vyčerpání.

 

CLINICAL

Parametry

EAN
745240563587
Cesta podání
Perorální
Určeno pro
Dospělé
Věk od
OD 18 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Clinical nutricosmetics s.r.o.
Clinical nutricosmetics s.r.o.

L-Tryptofan + bylinky

Užívejte 1x denně 1 tobolku. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu minimálně 2-3 měsíců. Terapeutické dávky mohou být mnohem vyšší. Osoby léčené psychiatrem nebo neurologem by měly užívání předem konzultovat s lékařem.

Melatonin forte Herbal

Užívejte 1/2 tablety denně před spaním. Tabletu zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Melatonin je hormon, který si organizmus vytváří sám, jeho produkce s věkem klesá, a proto doporučujeme dávkování individuálně konzultovat s lékařem nebo farmaceutem, po konzultaci je možno zvýšit dávku na jednu celou tabletu denně před spaním. Melatonin není návykový. Nebyla stanovena dávka, která by určila předávkování.

Clinical L-Tryptofan + bylinky

Složení v 1 tobolce: 200 mg L-tryptofan, 200 mg maca (extrakt z kořene Lepidium meyenii 10:1), 56,25 mg Aquamin™ mořský hořčík (uhličitan hořečnatý) 15 % RHP*, 50 mg meduňka lékařská (extrakt z květů Mellisa officinalis 10:1), 10 mg šafrán (extrakt z květů Crocus sativus, 3 % safranalu), 2,8 mg pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6) 200 % *RHP – referenční hodnota příjmu.

Přídatné látky: Plnidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin).

Melatonin forte Herbal

Složení v 1 tabletě: 0,9 mg mg Melatonin (n-acetyl-5-methoxytryptamín), 50 mg Chmel otáčivý (Humulus lupulus, extrakt 5:1), 50 mg Meduňka lékařská (Melissa officinalis, extrakt z listů 10:1), 50 mg Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) extrakt z kořene 10:1, 100 mg L-Tryptofan, 1,4 mg mg Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), 50 mg Mučenka (Passiflora incarnata) extrakt 10:1 z květů.

Přídatné látky: Plnidlo (mikrokrystalická celulóza), Protispékavá látka (Hořečnaté soli mastných kyselin).

L-Tryptofan + bylinky

Doplněk stravy. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Určeno dospělým osobám od 18 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Může způsobit ospalost – užívejte jen před předpokládanou dobou spánku. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Melatonin forte Herbal

Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti do 18 let, těhotné a kojící ženy. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Užívejte jen před předpokládanou dobou spánku, protože může způsobit ospalost. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu.

CLINICAL L-Tryptofan +...

377,00 Kč