0

BARNY´S Hypnox duomax 40 tablet

Duální účinek pro snadnější usínání při nervozitě a stresu.
Více informací
BARNY´S
Skladem
288,00 Kč Vč. DPH

(7,20 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BARNY´S Hypnox duomax 40 tablet

HypnoX® DuoMAX je silná kombinace bylin (kozlíku, chmele, mučenky a meduňky) a ?S1-dekapeptidu, jejichž duální působení napomáhá při potížích s usínáním a přispívá ke zdravému spánku. Unikátní směs je obohacená o vitamin B6 pro správnou činnost nervové soustavy, příspívá tak k celkové relaxaci organismu v průběhu noci. Ani dlouhodobé užívání doplňku stravy HypnoX® DuoMAX nevyvolává návyk.

BARNY´S

Parametry

EAN
621629902256
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
40 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
1/2 - 1 tableta 1/2 hodiny před spaním.
1 tableta (0,874 g): plnidlo (mikrokrystalická celulóza), extrakt z kořene kozlíku lékařského, extrakt z natě chmele otáčivého, extrakt z natě mučenky pletní, plnidlo (hydrogenfosforečnan vápenatý), maltodextrin, extrakt z byliny meduňky lékařské, Lactium® (hydrolyzát mléčného proteinu), látka protispékavá (stearan hořečnatý), zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulóza), pyridoxin-hydrochlorid (vitamin B6), stabilizátor (polyvinylpyrolidon).
Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy a při alergii na bílkovinu kravského mléka. Možné užívat při laktózové intoleranci. Vhodné pro celiaky – bez lepku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C.

BARNY´S Hypnox duomax 40...

288,00 Kč