0
  • Terezia s dopravou zdarma

TEREZIA Spánek a relax 60 kapslí

Čistě přírodní přípravek kombinující účinky pečlivě vybraných bylin meduňky lékařské, kozlíku lékařského, mučenky a levandule, které podporují zdravé usínání a pomáhají navodit a udržet klidný a kvalitní spánek.
Více informací
TEREZIA
Skladem
246,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

TEREZIA Spánek & Relax, přípravek vhodný pro osoby, které chtějí harmonizovat svůj spánkový režim a navodit tak i celkovou duševní pohodu. MUČENKA PLETNÍ pomáhá navodit klidný odpočinek a spánek, zvyšuje odolnost těla před napjatými stavy. KOZLÍK LÉKAŘSKÝ pomáhá udržovat zdravý/kvalitní spánek, přispívá k optimálnímu uvolnění, pomáhá podpořit relaxaci a duševní a tělesnou pohodu. MEDUŇKA LÉKAŘSKÁ udržujte přirozenou hormonální rovnováhu, podporuje klid a pomáhá při spánku, přispívá k optimální relaxaci. LEVANDULE LÉKAŘSKÁ pomáhá podporovat relaxaci, pomáhá udržovat zdravý spánek, používá se ke snížení napjatosti.
TEREZIA

Parametry

EAN
8594006897747
8594006897747
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 15 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Terezia Company
Bez lepku
Ano
Adresa výrobce
Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4, Česká republika
1 – 2 kapsle denně 1 hodinu před spaním.Kapsle se polyká celá a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody.

1 kapsle obsahuje 450 mg směsi SPÁNEK & RELAX [extrakt mučenky pletní (Passiflora incarnata) 100 mg, extrakt kořene kozlíku lékařského (Valeriana officinalis) 100 mg, extrakt listu meduňky lékařské (Melissa officinalis) 100 mg, prášek celé lyofilizované houby shii-take (Lentinula edodes), extrakt květů levandule lékařské (Lavandula angustifolia) 50 mg].

Obal kapsle: želatina.

 

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

TEREZIA Spánek a relax 60...

246,00 Kč