0

ADVANCE Calmin 60 kapslí

Unikátní kombinace přírodních látek ke zklidnění a relaxaci organismu, působí příznivě při usínání a podporují klidný spánek.
Více informací
ADVANCE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
355,00 Kč Vč. DPH

(5,92 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Calmin 60 kapslí

Calmin je V ČR zcela unikátní svým komplexním složením. Obsahuje přírodní látky chmel, mučenku, kozlík, šišák, L-tryptofan a vitaminy B5 a B6 pro maximální synergický efekt. Chmel, kozlík a mučenka napomáhají ke zklidnění a relaxaci. Chmel podporuje usínání a navození dobrého spánku. Chmel, kozlík a mučenka podporují dobrý a kvalitní spánek. Kozlík podporuje relaxaci při stresu. Přírodní látky obsažené v Calminu jsou nenávykové.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015704012
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Doporučená denní dávka 1 až 2 kapsle 30 minut před plánovaným spánkem. Dostatečně zapijte. Vhodné i k dlouhodobému užívání.
Chmel otáčivý extrakt, šišák bajkalský extrakt, želatina, mučenka pletní extrakt, L-tryptofan, inulin, kozlík lékařský extrakt, vitamin B5 (D-pantothenan vápenatý), vitamin B6 (pyridoxin HCl), látka protispékavá: stearan hořečnatý. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Není učeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Doplněk stravy.

ADVANCE Calmin 60 kapslí

355,00 Kč