0

CLINICAL Melatonin forte Herbal 100+50 tablet zdarma

Doplněk stravy ke zlepšení kvality spánku a usínání. Jeho hlavní funkcí je kontrola biorytmu spánku a bdělosti. Účinek Melatoninu je podpořen bylinami meduňkou, chmelem a vitaminem B6.
Více informací
CLINICAL

Velikost balení:

Skladem
285,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Melatonin forte Herbal obsahuje extrakty z bylinek, které napomáhají uvolnění a klidnému spánku. Melatonin je látka, která se přirozeně tvoří v našem těle a podporuje usínání. Tryptofan a vitamin B6 se podílejí na tvorbě serotoninu a spánkového hormonu melatoninu. Obsažená meduňka, mučenka, chmel a kozlík lékařský mají zklidňující a relaxační účinky.

  • Meduňka (Melissa officinalis) - bylina, která podporuje kognitivní a duševní zdraví, pozitivní náladu, relaxaci a spánek.
  • Chmel (Humulus lupulus) - přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi, podporuje trávení, příznivě působí na činnost nervové soustavy a má uklidňující účinky.
  • Kozlík lékařský - má pozitivní vliv na duševní zdraví, relaxaci a stres.
  • Vitamín B6 - podporuje správnou činnost nervové soustavy a snižuje míru únavy a vyčerpání.

VÝHODY

  • Zkrácení doby nutné pro usnutí.
  • Zmírnění subjektivního pocitu únavy v důsledku časového posunu (tzv. jet lag = pásmová nemoc).
  • Přispívá k relaxaci a dobrému spánku.

 

CLINICAL

Parametry

EAN
745240563556
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení

Určeno pro
Dospělé
Věk od
OD 18 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Clinical nutricosmetics s.r.o.
Clinical nutricosmetics s.r.o.
Užívejte 1/2 tablety denně před spaním. Tabletu zapijte dostatečným množstvím tekutiny.Melatonin je hormon, který si organizmus vytváří sám, jeho produkce s věkem klesá, a proto doporučujeme dávkování individuálně konzultovat s lékařem nebo farmaceutem, po konzultaci je možno zvýšit dávku na jednu celou tabletu denně před spaním. Melatonin není návykový. Nebyla stanovena dávka, která by určila předávkování.

Složení v 1 tabletě: 0,9 mg mg Melatonin (n-acetyl-5-methoxytryptamín), 50 mg Chmel otáčivý (Humulus lupulus, extrakt 5:1), 50 mg Meduňka lékařská (Melissa officinalis, extrakt z listů 10:1), 50 mg kozlík lékařský (Valeriana officinalis) extrakt z kořene 10:1, 100 mg L-Tryptofan, 1,4 mg mg Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), 50 mg Mučenka (Passiflora incarnata) extrakt 10:1 z květů.

Přídatné látky: Plnidlo (mikrokrystalická celulóza), Protispékavá látka (Hořečnaté soli mastných kyselin).

Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti do 18 let, těhotné a kojící ženy. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Užívejte jen před předpokládanou dobou spánku, protože může způsobit ospalost. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu.

CLINICAL Melatonin forte...

285,00 Kč