0

LADIVAL ALERGICKÁ POKOŽKA - PÉČE O OBLIČEJ OF 50+ GEL, 50 ml

Tento gel na ochranu proti slunci má lehké, nemastné složení a je ideální na obličej, výstřih a ruce. Vhodný pro pokožku náchylnou ke sluneční alergii, Mallorka-akné nebo pro mastnou pleť se sklonem k tvorbě akné. Přípravek je vhodný pro každodennní péči o pleť.
Více informací
Brzy skladem
272,00 Kč Vč. DPH

(5,44 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

LADIVAL ALERGICKÁ POKOŽKA - PÉČE O OBLIČEJ OF 50+ GEL, 50 ml

Ladival alergická pokožka - obličej, je speciálně vyvinut pro ochranu před sluncem na obličeji, dekoltu a rukou. Kůže náchylná k alergiím by se měla vyhnout látkám, které mohou vyvolat alergické reakce, jako např. tuky a emulgátory. Proto je přípravek tvořen hydrofilním základem, ve kterém jsou jemně rozptýleny nerozpustné složky, např. UV-filtry. Přípravek tedy vypadá jako mléko a také vykazuje stejné kosmetické vlastnosti (výborně se roztírá, rychle se vstřebává, netvoří lepkavý film na pokožce), ale přitom se jedná o gel. Unikátní ochranný komplex UVA-UVB+IR-A. Zajišťuje pokožku příjemnou na dotek. Dermatologicky testováno, voděodolné. Neobsahuje oleje, emulgátory, parfémy, barviva ani konzervanty.

Parametry

EAN
4011548029091
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Před sluněním aplikujte dostatečné silnou vrstvu a nechte vstřebat.Příliš malá vrstva snižuje ochranný účinek. Aplikujte pravidelně, aby byl zachován ochranný účinek, zejména po koupání, vysoušení ručníkem a při pocení. Batolata a malé děti nevystavujte přímým slunečním paprskům. Na ochranu před sluncem používejte oblečení a přípravky s vysokým ochranným faktorem. Ani produkty s vysokým SPF neposkytují kompletní ochranu. Vyhněte se intenzivnímu polednímu slunci. Nadměrné slunění představuje vážné zdravotní riziko. Vyvarujte se kontaktu s očima.

LADIVAL ALERGICKÁ POKOŽKA -...

272,00 Kč