0

LADIVAL Proti stárnutí pleti a pigmentovým skvrnám OF50+ 50 ml

Ochrana před sluncem s antipigmentačním komplexem. Lehká a nemastná textura. Ideální pro denní použití na obličej, krk, dekolt a ruce.
Více informací
Ladival
Skladem
281,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Ladival anti-age, anti-spot s obsahem delentiga je cíleně zaměřen na zesvětlení barvy stařeckých skvrn a pleť tak vypadá jednotněji. Jedná se o účinný aktivní komplex, který statisticky významně zesvětluje stařecké skvrny v porovnání s okolní tkání po 6 týdnech aplikace přípravku. Kromě toho, že zesvětluje stařecké skvrny, tak rovněž napomáhá zamezit tvorbě nových pigmentových skvrn a vrásek. Obsahuje vysoce účinné UV filtry a komplex antioxidantů (výtažek z klíčků řeřichy seté, sójový izoflavin a niacinamid). Neobsahuje PEG emulgátory, parfémy, barviva, silikonové ani minerální oleje a konzervanty.
Ladival

Parametry

EAN
4011548040287
4011548040287
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Stada
Stada
Dostatečné množství přípravku naneste na pokožku před vystavením se slunci. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.
Aqua, Octocrylene, Phenoxyethyl Caprylate, Niacinamide, Pentylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat., Tris-Biphenyl Triazine (nano), DicaprylylCarbonate, Dibutyl Adipate, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera Seed Extract, Tocopherol, Ubiquinone, Lepidium Sativum Sprout Extract, Soy Isoflavones, Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Diisopropyl Adipate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Acrylates Copolymer, Sodium Acryloyldimethyltaurate/VP Crosspolymer, Disodium Phosphate, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA.
Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření.

LADIVAL Proti stárnutí...

281,00 Kč