0

DAYLONG Cetaphil SUN SPF50+ Sensitive gelový krém 100 ml

Speciálně vyvinutý opalovací krém s extrémně lehkým složením, který poskytuje vysokou účinnou ochranu před slunečním zářením. Vhodný pro citlivou pokožku a pokožku náchylnou ke slunečním alergiím.
Více informací
DAYLONG
Skladem
579,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Tento krém je ideální volbou pro ty, kteří se potýkají se sklonem k alergickým reakcím na sluneční záření. Jeho inovativní složení zabraňuje vzniku Mallorca akné, což je forma akné způsobená slunečním zářením. To znamená, že tento produkt nejenže chrání před škodlivými účinky slunečního záření, ale také minimalizuje riziko vzniku akné.

Daylong Cetaphil sensitive gel-krém má okamžitý účinek ochrany před UV zářením a jeho lehká textura se rychle vstřebává do pokožky, aniž by zanechávala mastný pocit nebo lepkavý povrch. Je navržen tak, aby vyhovoval citlivé pokožce a minimalizoval riziko podráždění. Obsahuje ochranné látky, které jsou odolné vůči potu a vodě, včetně sladké i slané vody.

DAYLONG

Parametry

EAN
3499320010252
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel-krém
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Galderma International
Aplikujte na pokožku cca 20 minut před vystavením se slunci. Důkladně rozetřete a nechte dobře vstřebat. Vyhněte se očnímu okolí. Pro optimální účinek aplikaci opakujte.
Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Titanium Dioxide (nano), Dimethicone, VP/Eicosene Copolymer, Cyclodextrin, Ethylhexyl Triazone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Tocopherol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Silica, Decyl Glucoside, Triethanolamine, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Lauryl Glucoside, BHT, Propylene Glycol.

DAYLONG Cetaphil SUN SPF50+...

579,00 Kč