0

LADIVAL SPORT OF 50+ Sprej na ochranu proti slunci 150 ml

Čirý sprej se hodí pro aplikaci na pokožku hlavy nebo ochlupené tělesné partie. Vysoce účinné UV-filtry a vitamín E chrání a ošetřují pokožku při slunění nebo při sportu.
Více informací
LADIVAL
Skladem
297,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Lehký, čirý sprej na alkoholové bázi je odolný proti vodě a potu a přitom nemastný a 100% transparentní. Velkou výhodou je snadná aplikace – jednoduše stačí nastříkat a není třeba roztírat. Sprej vytváří jemnou mlhu, která se na pokožce rovnoměrně rozprostře. Obzvláště vhodný pro aplikaci na silně ochlupené tělesné partie a pokožku hlavy. Neobsahuje emulgátory, parfemaci ani nanočástice.
LADIVAL

Parametry

EAN
4011548044568
Výrobce
STADA ARZNEIMITTEL AG, BAD VILBEL
Nastříkat a není třeba roztírat (obzvláště vhodný pro aplikaci na silně ochlupené tělesné partie a pokožku hlavy). Sprej vytváří jemnou mlhu, která se na pokožce rovnoměrně rozprostře.
Isopropyl Alkohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Phenethyl Benzoate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Propylheptyl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera Seed Extract, Tocopherol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ubiquinone, Diisopropyl Adipate, Lecithin, Glycerin, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Alcohol, Aqua.

LADIVAL SPORT OF 50+ Sprej...

297,00 Kč