0

LADIVAL PROTI STÁRNUTÍ PLETI & PIGMENTOVÝM SKVRNÁM - péče o obličej OF 30, 50 ml

Ochrana obličeje před sluncem s antipigmentačním komplexem. Stařecké skvrny se objevují zejména na obličeji a na hřbetech rukou. Jsou to nezhoubné pigmentové léze, které se zpravidla začínají objevovat od 40 let věku.
Více informací
Brzy skladem
325,00 Kč Vč. DPH

(6,50 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

LADIVAL PROTI STÁRNUTÍ PLETI & PIGMENTOVÝM SKVRNÁM - péče o obličej OF 30, 50 ml

Ladival anti-age, anti-spot s obsahem delentiga je cíleně zaměřen na zesvětlení barvy stařeckých skvrn a pleť tak vypadá jednotněji. Jedná se o účinný aktivní komplex, který statisticky významně zesvětluje stařecké skvrny v porovnání s okolní tkání po 6 týdnech aplikace přípravku. Kromě toho, že zesvětluje stařecké skvrny, tak rovněž napomáhá zamezit tvorbě nových pigmentových skvrn a vrásek. Ideální pro denní použití na obličej, krk, dekolt a ruce.Neobsahuje PEG emulgátory, parfémy, barviva, silikonové ani minerální oleje a konzervanty.Obsahuje vysoce účinné UV filtry a komplex antioxidantů (výtažek z klíčků řeřichy seté, sójový izoflavin a niacinamid).Unikátní ochranný komplex UVA-UVB+IR-A. Lehká a nemastná textura. Přípravek je šetrný k životnímu prostředí, splňuje podmínky Havajského zákona na ochranu korálových útesů.

Parametry

EAN
4011548030301
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Před sluněním aplikujte dostatečné silnou vrstvu a nechte vstřebat.Příliš malá vrstva snižuje ochranný účinek. Aplikujte pravidelně, aby byl zachován ochranný účinek, zejména po koupání, vysoušení ručníkem a při pocení. Batolata a malé děti nevystavujte přímým slunečním paprskům. Na ochranu před sluncem používejte oblečení a přípravky s vysokým ochranným faktorem. Ani produkty s vysokým SPF neposkytují kompletní ochranu. Vyhněte se intenzivnímu polednímu slunci. Nadměrné slunění představuje vážné zdravotní riziko. Vyvarujte se kontaktu s očima.

LADIVAL PROTI STÁRNUTÍ...

325,00 Kč