0

CERAVE Hydratační péče o pleť SPF30 52 ml

Hydratační krém s širokospektrální ochranou proti slunci.
Více informací
CERAVE
Skladem
454,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Jedná se o ranní multifunkční přípravek péče o pleť, který obsahuje tři esenciální ceramidy, hydratační kyselinu hyaluronovou a zklidňující niacinamid plus naši patentovanou technologii MVE Delivery Technology, která dodává postupně během celého dne tolik potřebnou hydrataci.

Hydratační péče s ochranným faktorem SPF 30 obsahuje technologii InVisibleZinc™ (mikrojemný oxid zinečnatý), která se velmi snadno a rovnoměrně roztírá, aniž by zanechával zbytky krému na pleti. CeraVe Hydratační péče o pleť je nekomedogenní a neucpává póry, je ideální pro všechny typy pleti.

VÝHODY

  • Poskytuje širokospektrální ochranu SPF 30 s technologií InVisibleZinc™.
  • Technologie MVE: Tato patentovaná technologie zajišťuje postupné uvolňování hydratačních složek pro celodenní hydrataci.
  • Ceramidy: Pomáhají obnovovat a udržovat přirozenou kožní bariéru.
  • Kyselina hyaluronová: Pomáhá udržet přirozenou vlhkost pokožky.
  • Niacinamid: Pomáhá zklidnit pokožku.
  • Nekomedogenní, hypoalergenní, bez olejů a parfemace.
  • Vyvinuto ve spolupráci s dermatology.
  • Doporučeno nadací The Skin Cancer Foundation.
CERAVE

Parametry

EAN
3337875840620
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
52 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
VICHY

Při prvním použití odjistěte pumpičku tak, že ji otočíte doleva a několikrát zmáčkněte, dokud se neobjeví krém. (Možná budete muset pumpičku stisknout až 10-20krát, abyste mohli začít s dávkováním.)

  • Aplikujte ideálně 15 minut před sluněním. Opětovně aplikujte každé 2 hodiny.
  • Při plavání nebo pocení používejte voděodolný opalovací krém.
  • Ohledně ochrany dětí do 6 měsíců věku se poraďte s lékařem.

Opatření na ochranu před sluncem:

Čas strávený na slunci zvyšuje riziko rakoviny kůže a předčasného stárnutí kůže. Ke snížení tohoto rizika pravidelně používejte ochranný krém s širokospektrální ochranou SPF 15 a vyšší a další opatření na ochranu proti slunci, včetně omezení pobytu na slunci, zejména od 10 do 14 hodin. Nošení oděvů s dlouhým rukávem, kalhot, klobouků a slunečních brýlí.

AQUA / WATER, GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, NIACINAMIDE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PROPANEDIOL, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX, STEARIC ACID, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, TRIETHANOLAMINE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, MYRISTIC ACID, CHOLESTEROL, PALMITIC ACID, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, BENZOIC ACID, PEG-100 STEARATE.

CERAVE Hydratační péče o...

454,00 Kč