0

CERAVE Gel proti nedokonalostem 40 ml

Gel proti nedokonalostem pleti s AHA a BHA snižuje výskyt pupínků a nedokonalostí, čistí póry. Zanechává pleť hydratovanou a zachovává ochrannou kožní bariéru se třemi esenciálními ceramidy.
Více informací
CeraVe
Skladem
310,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CeraVe Gel proti nedokonalostem s AHA a BHA. Se třemi esenciálními ceramidy, kyselinou glykolovou a mléčnou. BEZ ALKOHOLU.* Pro pleť a pokožku náchylnou k tvorbě pupínků, černých teček a mazu. Tento prostředek obsahuje alfa-hydroxykyseliny (AHA), které mohou zvýšit citlivost pokožky na sluníčko a riziko spálení. Během užívání produktu a týden po jeho použití, nanášejte opalovací krém, noste ochranné oblečení a omezte vystavení slunci. *Bez ethanolu. BEZ PARFEMACE. NEKOMODOGENNÍ. NEVYSUŠUJÍCÍ. Vyvinut společně s dermatology.
CeraVe

Parametry

EAN
3337875782357
3337875782357
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
40 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Cerave
Naneste něžnými krouživými pohyby na celý obličej. Nanášejte večer. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě kontaktu s očima pečlivě vypláchněte vodou. Vůně přípravku pochází z přítomných ingrediencí.
AQUA / WATER, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, SALICYLIC ACID, NIACINAMIDE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, BENZOIC ACID (F.I.L. D271240/1).

CERAVE Gel proti...

310,00 Kč