0

LA ROCHE-POSAY Anthelios Hydratační mléko SPF30 250 ml

Vysoká ochrana před UVA/UVB zářením. Pomáhá předchádzet oxidačnímu stresu vzniklému v důsledku znečištění. Testováno pod dermatologickou kontrolou na citlivé pokožce.
Více informací
La Roche Posay
Brzy skladem
653,00 Kč Vč. DPH

(2,61 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

LA ROCHE-POSAY Anthelios Hydratační mléko SPF30 250 ml

LA ROCHE-POSAY Anthelios hydratační mléko SPF30. Vysoká ochrana. Hydratační mléko s UVA/UVB sluneční ochranou pro citlivou pokožku. Velmi odolné vůči vodě a potu. Bez parfému. Nezanechává bílé stopy. Vhodné pro pokožku se sklonem k alergii na slunce a se sluneční intolerancí.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337875761116
3337875761116
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mléko
Velikost balení
250 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
La roche
Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Pro dobrou ochranu dětí používejte pokrývku hlavy, tričko a brýle. Nestříkejte přímo na obličej. Před aplikací nejdříve naneste do dlaní. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi. Uchovávejte mimo dosah dětí.
AQUA/WATER, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ISOPROPYL PALMITATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALCOHOL DENAT, TITANIUM DIOXIDE [NANO]/TITANIUM DIOXIDE, TALC, ETHYLHEXYL TRIAZONE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, SYNTHETIC WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, STEARIC ACID, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM.
Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany.Varování: Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu.

LA ROCHE-POSAY Anthelios...

653,00 Kč