0

DAYLONG Cetaphil SUN SPF30 Sensitive gelový sprej 150 ml

Mimořádně lehký a dobře snášený gelový sprej na ochranu proti slunečnímu záření lze použít k ochraně zvláště těžko přístupných míst těla a ochlupené pokožky před UV zářením.
Více informací
DAYLONG
Skladem
598,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Sprej na ochranu před sluncem je extra lehký, rychle se vstřebává a nelepí. Fotostabilní UV filtry poskytují vysoce účinnou a okamžitou ochranu před sluncem, účinnou ochranu buněk a zabraňují stárnutí pokožky způsobenému sluncem. Sprej na opalování neobsahuje emulgátory ani tuky, které jsou v kombinaci s UVA zářením nejčastějšími spouštěči mallorského akné.
DAYLONG

Parametry

EAN
3499320010283
Výrobce
Galderma International
Aplikujte na pokožku cca 20 minut před vystavením se slunci. Důkladně rozetřete a nechte dobře vstřebat. Vyhněte se očnímu okolí. Pro optimální účinek aplikaci opakujte.
AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALCOHOL, DIETHYLAMINO, HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BIS- ETHYLHEXYLOXYPHENOL, METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIMETHICONE, VP/EICOSENE COPOLYMER, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIBUTYL ADIPATE, CYCLODEXTRIN, TOCOPHEROL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE, CROSSPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, LAURYL GLUCOSIDE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, BHT.

DAYLONG Cetaphil SUN SPF30...

598,00 Kč