0

OCUTEIN Sensitive plus zvlhčující oční kapky 15 ml + 15 tobolek zdarma

Oční kapky s hyaluronátem sodným a extraktem z borůvek. Mají zklidňující a hydratační účinek. Lze je aplikovat přímo na nasazené kontaktní čočky. Vhodné i pro velmi citlivé oči. Balení obsahuje 15denní kúru oční výživy.
Více informací
OCUTEIN
Skladem
192,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí lidského těla, je to látka s vysokou viskoelasticitou a stejně jako lidské slzy je schopná modifikovat svou viskozitu, zvyšovat a zlepšovat lubrikaci oka. Díky své schopnosti vázat molekuly vody pomáhá obnovit a stabilizovat oční film. Působení kyseliny hyaluronové vytváří ideální prostředí pro oči, pomáhá je chránit a zvhlčit povrch oka.

Extrakt z borůvek pomáhá ulevit od pocitu unavených očí a přispívá k udržení dobrého zraku.

Oční kapky Ocutein Sensitive poskytují úlevu očím při řízení automobilu v noci, puštěné klimatizaci, čtení, práci na PC, sledování TV, používání kontaktních čoček. Mírní podráždění způsobené oslněním, větrem, prachem a kouřem. Přispívají k udržení dobrého zraku.

DÁREK uvnitř Ocutein Fresh Omega-7 je doplněk stravy ve formě tobolek. Přispívá ke zdravé funkci sliznice suchých očí, obsahuje ochranné oční pigmenty a antioxidanty.

OCUTEIN

Parametry

EAN
8594027710483
8594027710483
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
15 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Omisan Farmaceutici Srl
Aplikujte jednu nebo dvě kapky do každého oka jednou nebo vícekrát za den dle potřeby nebo doporučení lékaře. Uživatelé kontaktních čoček aplikují kapky na nasazené kontaktní čočky během dne dle potřeby. Lze také aplikovat dvě až tři kapky na kontaktní čočku před nasazením.
Hyaluronát sodný, extrakt z borůvek, edetát disodný, PHMB, izotonický roztok pufrovaný na pH 7,2.
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

OCUTEIN Sensitive plus...

192,00 Kč