0

HYLO DUAL oční kapky 10 ml

Oční kapky s kyselinou hyaluronovou a ectoinem poskytují očím trvalou vlhkost a účinně je chrání před dráždivými látkami z okolního prostředí.
Více informací
HYLO
Skladem
304,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

HYLO DUAL zvlhčuje rohovku a spojivku a ochraňuje je před nadměrným odpařováním slz. Stabilizace slzného filmu zmírňuje podráždění očí, které je spojeno s příznaky přecitlivělosti, nebo je vyvoláno alergickou reakcí. Pocit pálení a dráždění tak mizí.

BENEFITY

  • Zvlhčení suchých a podrážděných očí a trvalá ochrana před vysycháním díky stabilizaci slzného filmu.
  • Podporuje přirozenou bariéru oka proti alergenům a dráždivým látkám.
  • Bez konzervačních látek a fosfátů.
  • Na mnoho dnů, cca 300 kapek v lahvičce.

Kombinace kyseliny hyaluronové a ectoinu v HYLO DUAL zajišťuje intenzivní a dlouhodobé zvlhčení povrchu oka a ochranu před nadměrným odpařováním slz. Zmírňuje tak typické projevy zánětu jako je svědění a pálení, které jsou způsobeny drážděním z vnějšího prostředí. Použitím ectoinu v HYLO DUAL se zvyšuje jejich schopnost vázat vodu v buňkách povrchu oka a na spojivce se tak vytváří fyziologická bariéra proti vnějším zánětlivým podnětům. Ectoin dále pomáhá stabilizovat lipidovou vrstvu v slzném filmu. Oči jsou účinněji chráněny před odpařováním tekutin a vysycháním. Ectoin pomáhá zmírnit příznaky zánětu a zklidňuje poškozenou tkáň.

Ectoin je přirozená látka, kterou mimo jiné vytváří baktérie žijící v extrémních podmínkách. Například baktérie, které žijí v extrémně slaných vodách, produkují ectoin, aby se ochránily před vysycháním a zabezpečily své životně důležité buněčné součásti proti účinkům nepřátelského prostředí.

HYLO

Parametry

EAN
4031626711502
4031626711502
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Ursapharm Arzneimittel GmbH, Saarbrücken
Ursapharm Arzneimittel GmbH, Saarbrücken

Dospělí a děti od 6 let obvykle aplikují 3x denně 1 kapku do každého oka. Kapky lze používat dlouhodobě. Pokud používáte kontaktní čočky, doporučuje se vyčkat s použitím Hylo Dual očních kapek 30 minut od nasazení kontaktních čoček.

Hyaluronát sodný 2 mg, ectoin 20 mg, kyselina boritá, dekahydrát tetraboritanu sodného a voda pro injekci v 1 ml přípravku.

Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

HYLO DUAL oční kapky 10 ml

304,00 Kč