0

HYLO PARIN oční kapky 10 ml

Oční kapky s kyselinou hyaluronovou a heparinem poskytují ochranu a regeneraci suchým a podrážděným očím. Usnadňují mrkání v případech, kdy se opakují příznaky, jako je pálení, svědění a pocit cizího tělesa v oku.
Více informací
HYLO
Skladem
396,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

HYLO PARIN zvlhčuje a ošetřuje rohovku a spojivku a ulehčuje očím od podráždění podmíněných okolním prostředím. Tím jsou zmírněny příznaky zarudnutí, pálení a pocit svědění.

Kdy se má HYLO PARIN používat?

Pálivé, svědící, slzící oči, pocit písku v očích či suché oči jsou příznaky podrážděných očí. Po promnutí očí, však potíže zůstávají. To je znamení toho, že oko není dostatečně zvlhčené. Povrch zdravého oka je pokrytý hladkým, rovnoměrně rozprostřeným slzným filmem, který jej uchovává naprosto funkční a vyplavuje částečky prachu a nečistot. Oko zároveň zatěžují vnější podmínky a snižují tak fyziologickou funkčnost slz. Takovými vnějšími vlivy může být pobyt v klimatizovaných či prašných místnostech, nebo intenzivní práce před obrazovkou počítače. Také s přibývajícím věkem se snižuje tvorba slz.

HYLO PARIN obsahuje sodnou sůl kyseliny hyaluronové, přirozenou látku, která se nachází nejen v oku, ale i v ostatních částech lidského těla. Tato látka má jedinečné fyzikální vlastnosti - vytváří rovnoměrný, stabilní a dlouho zvlhčující film, který dlouho ulpívá na povrchu oka, aniž by došlo k jeho odplavení. Tuto bioadhezivní vlastnost podporuje heparin. Heparin je také fyziologická substance, která se svou chemickou strukturou podobá sodné soli kyseliny hyaluronové. Sodná sůl kyseliny hyaluronové a heparin ošetřují rohovku a spojivku a společně s přirozenými slzami zvlhčují povrch oka. Oko je opatřeno dlouhodobě ulpívajícím a stabilním slzným filmem, a tak chráněno před drážděním okolního prostředí.

HYLO PARIN je bez konzervačních látek a obsahuje fyziologické substance, a proto je obecně velmi dobře snášen.

HYLO

Parametry

EAN
4031626710802
4031626710802
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Ursapharm Arzneimittel GmbH, Saarbrücken
Ursapharm Arzneimittel GmbH, Saarbrücken
Obsahuje 1 mg hyaluronátu sodného, 1300 IU/ml heparinu sodného (z vepřových střevních sliznic), glycerol, kyselinu citronovou bezvodou, natrium-citrát a sterilizovanou vodu.

HYLO-PARIN by měl být dávkován individuálně podle Vašeho uvážení a na základě doporučení Vašeho očního lékaře.

Obvykle se kape 3krát denně 1 kapka do spojivkového vaku každého oka. Při silnějších obtížích je možné kapat HYLO-PARIN častěji v průběhu dne. Pokud musíte přípravek používat častěji (např. více než 10krát denně) a při silnějších obtížích, nechte své oči pravidelně vyšetřit očním lékařem.

HYLO-PARIN je určen k dlouhodobému použití. Při déletrvajících obtížích (např. déle než dva týdny) byste ovšem měli požádat o radu svého očního lékaře.

HYLO PARIN oční kapky 10 ml

396,00 Kč