0

NUTRILON 5 Advanced 800 g

Batolecí mléko od ukončeného 35. měsíce. Speciálně vyvinuté pro podporu imunitního systému a normálního vývoje.
Více informací
NUTRILON
Skladem
525,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Jedinečné batolecí mléko Nutrilon ADVANCE kombinuje inovativní složení s naším unikátním procesem. Na základě poznatků z 50letého výzkumu inspirovaného potřebami dětí nová generace mlék obsahuje: HMO 3´GL: Oligosacharid mateřského mléka. Prebiotika GOS/FOS: napodobující funkci oligosacharidů v mateřském mléce. Vitamíny C, D přispívají k normální funkci imunitního systému. Vápník potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí. Bez palmového oleje.
NUTRILON

Parametry

EAN
5391522475502
5391522475502
Léková forma
Prášek
Velikost balení
800 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutricia
1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na obale) vlijte do vysterilizovaného hrnečku. 2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu. 3. Do hrnečku s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka na obale). Uzavřete hrneček a 10 sekund ho důkladně protřepejte ve svislé poloze. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
Laktóza (z mléka/z mlieka), sušené odtučněné mléko/odtučnené mlieko, maltodextrin/maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mléka/z mlieka) 8,6 %, demineralizovaná syrovátka/srvátka (z mléka/z mlieka), koncentrát syrovátkové bílkoviny/srvátkovej bielkoviny (z mléka/z mlieka), rostlinné/rastlinné oleje (řepkový/repkový, slunečnicový/slnečnicový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové/slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový), fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,6 %, uhličitan vápenatý, rybí olej, citronan/citran draselný, hydrogenfosforečnan hořečnatý/horečnatý, citronan/citran sodný, chlorid draselný, kyselina L-askorbová, emulgátor (sójový lecitin/lecitín), chlorid cholinu/cholín chlorid, síran železnatý, inositol/inozitol, chlorid hořečnatý/horečnatý, L-askorban sodný, síran zinečnatý/zinočnatý, antioxidant (askorbylpalmitát), D-pantothenát/pantotenát vápenatý, DL-α-tokoferyl acetát, mléčné aroma/mliečna aróma, nikotinamid/nikotínamid, riboflavin/riboflavín, retinylpalmitát, cholekalciferol, pyridoxin/pyridoxín hydrochlorid, thiamin/tiamín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová/pteroylmonoglutámová (kyselina listová), fytomenadion/fytomenadión, D-biotin/D-biotín, kyanokobalamin/kyanokobalamín. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.
Výrobek je určen pro výživu dětí od 35. měsíce věku. Nutrilon 5 Advanced má být součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte a není náhradou mateřského mléka. Pro zdraví dětí je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Nevhodné pro děti do 1 roku věku. Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte. Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného.

NUTRILON 5 Advanced 800 g

525,00 Kč