0

NUTRILON 2 Profutura cesarbiotik 800 g

Pokračovací kojenecké mléko. Pro miminka, která se narodila císařským řezem a nemohou být plně kojena. Výživově kompletní receptura. Od ukončeného 6. měsíce.
Více informací
Nutrilon
Brzy skladem
525,00 Kč Vč. DPH

(0,66 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

NUTRILON 2 Profutura cesarbiotik 800 g

Unikátní kombinace probiotik (Bifidobakterie breve) a prebiotik GOS/FOS. Oligosacharid mateřského mléka 2'FL (2´fukosyllaktóza). Vitamíny C a D přispívají k normální funkci imunitního systému. Nenasycené mastné kyseliny omega-6 (ARA) a omega-3 (ALA a DHA) - ALA (kyselina alfa-linolenová) přispívá k normálnímu vývoji mozku a nervové soustavy. Bez palmového oleje. Praktické a plně recyklovatelné balení.
Nutrilon

Parametry

EAN
8718117612857
Léková forma
Prášek
Velikost balení
800 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutricia
1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Pro zachování příznivých účinků Bifidobacterie breve v kojeneckém mléce dodržujte při přípravě striktně teplotu převařené vody do 40 °C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na zadní straně obalu) vlijte do vysterilizované láhve. 2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku v přední části víčka. 3. Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka na zadní straně obalu). Ihned po uzavření láhve ji důkladně protřepejte 10 sekund ve svislé poloze. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléka kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
Laktóza (z mléka), rostlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový, řepkový, slunečnicový), sušené odtučněné mléko, demineralizovaná syrovátka (z mléka), galaktooligosacharidy (z mléka) 8,9 %, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), mléčná bílkovina, fruktooligosacharidy 0,6 %, rybí olej, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, olej z Mortierella alpina, citronan sodný, 2´fukosyllaktóza, chlorid cholinu, citronan draselný, chlorid hořečnatý, kyselina L-askorbová, hydrogenfosforečnan hořečnatý, emulgátor (sójový lecitin), taurin, inositol, Bifidobacterium breve M-16V, síran železnatý, síran zinečnatý, sodná sůl uridín 5‘-monofosfátu, cytidín 5´-monofosfát, antioxidant (askorbylpalmitát), adenosin 5‘-monofosfát, sodná sůl inosin 5‘-monofosfátu, L-karnitin, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, sodná sůl guanosin 5‘-monofosfátu, síran měďnatý, DL-α-tokoferyl acetát, retinylpalmitát, riboflavin, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), síran manganatý, seleničitan sodný, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Bifidobacterium breve M-16V 3x107 cfu/g.
utrilon® Profutura® CESARBIOTIK™ 2 má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy, nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců života. Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů, včetně výjimky z pravidla věku 6 měsíců, by mělo být přijímáno jen na radu nezávislých osob kvalifikovaných v lékařství, výživě nebo farmacii nebo jiných odborníků odpovědných za péči o matku a dítě, v závislosti na individuálním růstu a rozvojových potřebách konkrétního kojence. Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení. Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy. Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, abyste předešli opaření dítěte v důsledku nerovnoměrného ohřátí. Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného.

NUTRILON 2 Profutura...

525,00 Kč