0

KENDAMIL Premium 1 DHA+ 800 g

Počáteční mléčná kojenecká výživa v prášku. Potravina pro výživu kojenců od narození, pokud nemohou být kojeni.
Více informací
KENDAMIL
Skladem
517,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Mléko Kendamil pochází jen od krav volně se pasoucích na zelených loukách v oblasti Lake District. Britský národní park Lake District je znám svými nekonečnými křišťálovými jezery a nedotčenou přírodou. V této krásné oblasti se Kendamil vyrábí. Bezpečnost potravin, dobré životní podmínky zvířat a ochrana životního prostředí jsou hlavními kritérii organizace Red Tractor, která kontroluje výrobu. Celý proces výroby je pečlivě sledován od farmy až po zabalení. Výrobce Kendamilu, Kendal Nutricare, obdržel ocenění Queen´s Award for Enterprise za rok 2020, což je nejvyšší možné vyznamenání udělované britským firmám. A to samotnou královnou.

Mléka Kendamil obsahují plnotučné, a nikoli odstředěné mléko, je v nich také vyšší podíl kyseliny palmitové na pozici sn-2, což ji přibližuje unikátní struktuře tuků v mateřském mléce. Díky tomu děti lépe vstřebávají vápník a kyselinu palmitovou.

Mléka naopak neobsahují palmový olej, sóju, rybí olej či geneticky modifikované suroviny. Také Omega-3 a omega-6 nenasycené mastné kyseliny jsou v mlécích Kendamil z mořských řas, tedy rostlinného původu, protože rybí tuk, coby jejich obvyklý zdroj nemusí některé děti snášet dobře. Speciální postup zpracování zajišťuje plnou a krémovou chuť a zachovává vysoké nutriční hodnoty plnotučného mléka v kombinaci se všemi základními vitamíny a minerály, které dítě potřebuje pro jeho přirozený růst a rozvoj.

 

KENDAMIL

Parametry

EAN
5056000505309
5056000505309
Léková forma
Prášek
Velikost balení
800 g
Určeno pro
Děti
Věk od
od narození
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Kendal Nutricare

1. Umyjte si ruce, sterilizujte veškeré pomůcky a lahvičku.

2. Převařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte vychladnout na cca 40° C.

3. Přidejte odpovídající počet zarovnaných odměrek.

4. Uzavřete láhev a dobře protřepejte, aby se prášek rozpustil.

5. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilizovaným dudlíkem.

6. Ověřte teplotu mléka na vnitřní straně zápěstí (doporučená teplota je 37 °C) a ihned podávejte.

Používejte správné množství zarovnaných odměrek, jak je instruováno. Dítěti může být špatně při použití více nebo méně odměrek, než je nařízeno. Pokud připravené mléko nevyužijete do 2 hodin od připravení, doporučujeme jej vylít a připravit nové. Nepřidávejte do připraveného mléka produkty, které jsou určené pro dospělé, jako např. trvanlivé kravské mléko. Neohřívejte v mikrovlnné troubě.

Plnotučné mléko (107 g tekutého mléka na 100 g prášku), demineralizovaná syrovátková bílkovina (z mléka), rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový), laktóza (z mléka), galaktooligosacharidy (z mléka), sušené odstředěné mléko, koncentrát syrovátkové bílkoviny obohacený o alfa-laktalbumin (z mléka), citrát vápenatý, chlorid draselný, mléčnan vápenatý, citronan sodný, cholin bitartát, fruktooligosacharidy, chlorid hořečnatý, olej z mikrořas Schizochytrium sp., L-askorban sodný, hydroxid draselný, inositol, L-thyrosin, olej z Mortierella alpina, taurin, nukleotidy (cytidin-5‘-monofosfát, sodná sůl uridin-5‘-monofosfátu, adenosin-5‘-monofosfát, sodná sůl inosin-5'-monofosfátu, sodná sůl guanosin-5'-monofosfátu), L-fenylalanin, síran železnatý, síran zinečnatý, vitamín E, niacin, D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, thiamin, riboflavin, vitamin A, vitamin B6, síran manganatý, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, vitamin K, vitamin D3, biotin, vitamin B12.

Alergeny jsou vyznačeny tučně. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Počáteční mléko KENDAMIL Premium 1 DHA+ je vhodné pro výživu kojenců od narození, nemohou-li být kojeni, a mělo by být užíváno pouze na radu nezávislých osob kvalifikovaných v lékařství, výživě nebo farmacii, nebo jiných odborníků odpovědných za péči o matku a dítě. Pečujte o hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním. Dodržujte pokyny pro přípravu, krmení a skladování, jinak ohrozíte zdraví kojence.Skladujte na chladném a suchém místě. Baleno v ochranné atmosféře. Minimální trvanlivost do: viz. dno plechovky. Spotřebujte do 4 týdnů po otevření. Nedávejte do ledničky ani nezamrazujte.

KENDAMIL Premium 1 DHA+ 800 g

517,00 Kč