0

WELEDA Měsíčkový masážní olej 100 ml

Masážní olej pro jemnou, intenzivní péči o citlivou pokožku. Hrubá a suchá pokožka je minulostí. Díky svým zklidňujícím účinkům je měsíček ideální i pro citlivou pokožku novorozenců a batolat. Vhodné i pro vegany.
Více informací
WELEDA
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
393,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Esenciální oleje z heřmánku společně s výtažky z měsíčku dopřávají vaší pokožce během masáže relax, který si zaslouží. Měsíčkový masážní olej je tak ideální pro masáž, která zklidňuje a uvolňuje, zároveň zjemňuje a vyživuje pokožku.

Aktivní látky obsažené v měsíčku intenzivně regenerují a podporují tvorbu tkání, zatímco karotenoidy a flavonoidy chrání kůži v boji proti vnějším vlivům. Měsíček je tedy nejvíce ceněn pro své posilující a ochranné účinky, kterými pečuje o zdraví kůže. Navíc zklidňuje pokožku, která ztratila rovnováhu a je vysušená nebo příliš namáhaná.

Měsíček lékařský je zahrádkáři oblíbená rostlina, která se velmi často objevuje v okrasných zahradách. Ovšem málokterá rostlina je tak všestranná, jako právě měsíček, který má zklidňující a regenerační účinky. Kromě regeneračních vlastností má i jiné přednosti. Jeho zářivé, jasně oranžové květy využívali už starověcí Řekové, Římané, Indové a Arabové. Zlatavé barvivo z měsíčku se používalo k barvení látek, jídla a kosmetiky. V Evropě, kam se dostal koncem Středověku, se měsíček brzy stal vítanou součástí jídelníčku i domácích lékárniček. Energický růst měsíčku spojuje element vody a ohně, které se projevují hřejivou aromatickou pryskyřicí v jeho svěžích listech a stoncích bohatých na vlhkost. Jasně žluté, oranžové a červené květy měsíčku jsou energetické pasti, absorbují totiž obrovské množství světla a tepla.

WELEDA

Parametry

EAN
4001638500838
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
WELEDA spol. s r.o.
Vmasírujte několik kapek do svalů, nejlépe na mírně vlhkou pokožku po koupeli nebo sprše.
Slunečnicový olej, Extrakt z listů břízy bělokoré, Extrakt měsíčku lékařského, Extrakt květů heřmánku lékařského, Vonné látky, Limonen, Linalool, Citronelol, Geraniol, Citral.
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Betula Alba Leaf Extract, Calendula Officinalis Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral.

WELEDA Měsíčkový masážní...

393,00 Kč