0

SALOOS Tělový a masážní olej hráze 50 ml

Pravidelnou masáží se zlepší pružnost hráze a sníží se pravděpodobnost natržení v průběhu porodu. Po porodu pomáhá urychlit hojení.
Více informací
SALOOS
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
393,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Nejjemnější rostlinné bio oleje napomáhají lepší pružnosti kůže. Masážní olej na hráz pokožku zvláční a pomáhá zvýšit její elasticitu.

Olej na masáž hráze

Přibližně 6 týdnů před očekávaným porodem doporučujeme k péči o tělo přidat pravidelnou masáž hráze. Pro dostatečné uvolnění pokožky je vhodné provádět masáž (oblast hráze) 4-5x týdně 5 až 10 minut, nejlépe po koupeli či sprchování, kdy je pokožka uvolněná a poddajnější.

Předporodní příprava

Masáž hráze s použitím přírodního oleje je navržena tak, aby pomohla uvolnit a zvlhčit pokožku v této oblasti, čímž přispívá k přirozené pružnosti kůže. Pravidelná masáž hráze může být užitečnou součástí přípravy na porod a péče o tělo v těhotenství.

Čistý přírodní bioprodukt

SALOOS

Parametry

EAN
8594031325710
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
M+H, Míča a Harašta s.r.o.
M+H, Míča a Harašta s.r.o.
Malé množství oleje naneste na prsty a jemně masírujte hráz přibližně 5 minut minimálně 4 - 5krát týdně. Olej je vhodné začít aplikovat přibližně 6 týdnů před plánovaným porodem.
Bio Sesamum Indicum Seed Oil (Bio sezamový olej) Bio Helianthus Annuus Seed Oil (Bio slunečnicový olej) Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej) Olea Europaea Fruit Oil (Olivový olej) Parfum* (Vůně 100% přírodních esenciálních olejů) Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Extrakt z rozmarýnu lékařského) Tocopherol (Vitamin E) Linalool** Citronellol** Geraniol** Limonene** *směs esenciálních olejů **přirozená součást esenciálních olejů

SALOOS Tělový a masážní...

393,00 Kč