0

DR. MÜLLER Hyalosan lubrikační gel 50 ml

Zdravotnický prostředek pro zachování přirozené vlhkosti vaginální sliznice a pro zpříjemnění a obohacení intimních prožitků.
Více informací
DR. MÜLLER
Skladem
142,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Lubrikační gel Hyalosan odstraňuje nepříjemné bolestivé pocity při nedostatečném zvlhčení a zároveň podporuje regeneraci a obnovu přirozeného stavu vaginální sliznice. Lze jej použít společně s kondomem. Lubrikační gel je také vhodný pro snadnější zavádění teploměru nebo menstruačních tampónů do pochvy. Je založen na vodní bázi, neobsahuje parfémy, oleje ani barviva. Nezanechává skvrny. Nevstřebává se do organismu. Nenahrazuje antikoncepci.

Zdravotnické prostředky a kosmetika řady Hyalosan obsahují biologicky účinnou kyselinu hyaluronovou, případně také i kyselinu mléčnou.

Kyselina hyaluronová je důležitou přirozenou součástí řady tkání lidského těla včetně kůže a sliznic. V prostředí pochvy vytváří ochranný gel, který bezprostředně chrání a zvlhčuje sliznici, podporuje přirozené mechanismy zvlhčení vaginální sliznice a urychluje přirozený proces její regenerace. Působí také preventivně proti ztenčení vaginální sliznice a podporuje její obnovu v období přirozené nebo chemoterapií či chirurgickým zákrokem vyvolané menopauzy.

Kyselina mléčná je za fyziologických podmínek produkována bakteriemi, které kolonizují vaginální sliznici. Zajišťuje kyselé prostředí pochvy, kterým zpětně podporuje růst této přirozené bakteriální mikroflóry a zároveň vytváří nepříznivé podmínky pro výskyt nežádoucích mikroorganismů.

DR. MÜLLER

Parametry

EAN
8595610403539
8595610403539
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Odstraňte fólii z uzávěru tuby, vytlačte přiměřené množství přípravku a aplikujte na již nasazený kondom nebo přímo na sliznici pohlavních orgánů.

Sodium Hyaluronate, Glycerin, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Hydroxyethylcellulose, Aqua.

Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Spotřebujte do 3 měsíců po otevření. Ukládejte mimo dosah dětí.

DR. MÜLLER Hyalosan...

142,00 Kč