0

DR. MÜLLER Ty&Já lubrikační gel silikonový 50 ml

Zdravotnický prostředek určený k lubrikaci sliznice vedoucí k odstranění nepříjemných pocitů při nedostatečné lubrikaci sliznice, k usnadnění měření teploty nebo zavedení tamponu do pochvy.
Více informací
DR. MÜLLER
Skladem
123,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Klinické přínosy:

  • lubrikace sliznice
  • odstranění bolesti
  • odstranění nepříjemných pocitů
  • zlepšení kvality sexu
  • zlepšení celkové kvality života

Způsob účinku:

Hlavní zamýšlená funkce gelu v těle nebo na povrchu není získána farmakologickým, imunologickým nebo metabolickým působením, ale díky svým fyzikálním vlastnostem, zejména viskozitě. Gel zvyšuje kluznost povrchu poševního epitelu a kůže. Charakter a mechanismus jeho účinku je čistě fyzikální, nepůsobí farmakologickými, imunologickými ani metabolickými účinky.

Moderní vodné lubrikační gely obsahují jako kluznou látku hydroxyethylcelulózu – modifikovanou přírodní celulózu, která nemá žádné vedlejší účinky a nepoškozuje prezervativy. Použitím gelu se zvyšuje kluznost a tím se omezí vznik mikrotraumat (drobných oděrek), ke kterým obvykle při sexuálním styku dochází.

DR. MÜLLER

Parametry

EAN
8595610405991
Léková forma
Gel
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Odstraňte fólii z uzávěru tuby, vytlačte přiměřené množství přípravku dle individuální potřeby a aplikujte na již nasazený kondom, na pomůcku nebo přímo na sliznici pohlavních orgánů.
Dimethicone (100 %)
Lubrikační gel je založen na silikonové bázi. O současném používání lubrikačního gelu s jinými vaginálními (včetně vaginální antikoncepce) nebo rektálními přípravky se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte lubrikační gel používat. Jestliže bude podráždění přetrvávat, obraťte se na svého lékaře. Pokud aplikace gelu nepříjemné pocity z nedostatku lubrikace neodstraní, poraďte se se svým lékařem. Nenahrazuje antikoncepci. Může zanechávat skvrny na oblečení a povlečení. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu.

DR. MÜLLER Ty&Já lubrikační...

123,00 Kč