0

Erectan intim gel 50 ml

Revoluce na trhu přípravků pro dokonalé vzrušení obou pohlaví. Obsahuje stimulující látky pro správnou funkci erekce a lepší prokrvení pohlavních orgánů. Skvělá konzistence i výjimečná vůně.
Více informací
Erectan
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
608,00 Kč Vč. DPH

(12,16 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Erectan intim gel 50 ml

Erectan intim gel má 2 zásadní látky. Aminokyselinu L-Arginin a kyselinu hyaluronovou, známou jako "molekula mládí" pro své regenerační a zvlhčující účinky. Erectan intim gel je naplněn do luxusního stříbrného airless flakonku, u kterého je obsah vytlačován pístem na principu podtlaku. Dávkovací pumpička zajišťuje pohodlné a hygienické používání. Při výrobě jsou dodržovány maximální bezpečnostní a hygienické standardy. Na každém novém vývoji se podílí specialisté z oborů sexuologie a urologie. Přípravky jsou pravidelně laboratorně testovány a certifikovány Státním zdravotním ústavem.
Erectan

Parametry

EAN
8594011211576
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbo Medica
Jemně stiskněte dávkovač a konečky prstů naneste potřebné množství gelu na místa, kde vyžadujete lubrikaci.
Aqua, Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyethylcellulose, Peg - 40 Hydrogenated Castor Oil, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Parfum, Panthenol, Pantolactone, Sodium Hyaluronate, Arginine, Citric Acid, Citronellol, Hexyl Cinnamal, D-Limonen, Linalool.

Erectan intim gel 50 ml

608,00 Kč