0

ACTIVE FLORA Baby 5 ml

Perorální kapky s probiotickými bakteriemi. Působí proti nadýmání, bolestem bříška a průjmu.
Více informací
ACTIVE FLORA
Skladem
250,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Doplněk stravy ACTIVE FLORA baby zvyšuje množství probiotických bakterií v trávícím traktu, a tím napomáhá ke zdravému zažívání.

Je vhodný pro kojence, děti i dospělé. Lze ho použít také u předčasně narozených dětí či novorozenců s nízkou porodní hmotností.

Obsahuje 6 miliard živých bakterií Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 v jedné denní dávce.

ACTIVE FLORA baby neobsahuje alergeny, jako jsou: mléčné bílkoviny, laktóza, sacharóza či lepek ani umělá barviva a konzervační látky.

ACTIVE FLORA

Parametry

EAN
7640176590146
7640176590146
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
5 ml
Určeno pro
Děti
Věk od
od narození
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Komarko
Adresa výrobce
Kierbedzia 8, 05-850 Ożarów Mazowiecki, Polsko

Kojenci a děti do 12 let mohou užívat 6 kapek během jídla. Dospívající starší 12 let a dospělí mohou užívat 12 kapek denně. Před každým použitím lahvičku protřepejte a pokud jste ji nepoužívali delší dobu, protřepejte ji vícekrát. Kapky mohou být přidány do jídla nebo nakapány přímo do úst. Přípravek nesmí být mísen s příliš studenými nebo horkými pokrmy.

Přípravek lze užívat společně s antibiotiky. Po obnovení střevní mikroflóry zvažte možnost užívání probiotik i v dalších týdnech.

Mikrokapsulované bakterie mléčného kvašení Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 - 1 × 109 CFU* v 1 kapce, zahušťovadlo: olivový olej. Doporučená dávka 6 kapek obsahuje 6 miliard živých kultur bakterií Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103. *CFU - počet živých probiotických mikroorganismů (colony-forming unit)
Neužívejte nebo nepodávejte dítěti v případě alergie na kteroukoli složku produktu. Po prvním otevření spotřebujte do 30 dnů. Na dně lahvičky se může objevit sediment, který nemá vliv na kvalitu a bezpečnost přípravku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

ACTIVE FLORA Baby 5 ml

250,00 Kč