1

LINEX forte 28 tobolek

Doplněk stravy pro podporu rovnováhy střevní mikroflóry. Zlepšuje stravitelnost potravy. Napomáhá udržovat přirozenou imunitu organismu. Obsahuje vyváženou kombinaci probiotik a prebiotik.
Více informací
LINEX

Velikost balení:

28 ks
14 ks
Skladem
304,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Linex forte obsahuje živé mikroorganismy, které pomáhají udržovat střevní mikroflóru a má pozitivní účinky při průjmových obtížích. Každá tobolka obsahuje min. 1x109 Lactobacillus acidophilus a min. 1x109 Bifidobacterium animalis subsp. lactis. Gastrorezistentní tobolka chrání bakterie před vlivem žaludeční kyseliny, zajišťuje deklarované množství bakterií do konce doby použitelnosti přípravku a poskytuje mimořádnou stabilitu přípravku. Linex® Forte neobsahuje lepek, laktózu ani želatinu. Je vhodný i pro vegetariány, vegany a každého s nesnášenlivostí laktózy a lepku.
LINEX

Parametry

EAN
3838957009091
3838957009091
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
28 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Lek d.d.
Adresa výrobce
Verovškova ulica 57, 1000 Ljubljana, Slovinsko

Děti od 3 do 12 let: 1 tobolka 1-2x denně. Dospělí a dospívající od 12 let: 1 tobolka 1-3x denně. Přípravek je vhodné užívat nejlépe při jídle. V případě užívání antibiotik se doporučuje užívat Linex® Forte minimálně 3 hodiny po jejich podání. Při potížích s polykáním lze tobolku otevřít a obsah zamíchat s trochou tekutiny. Tekutina nesmí být horká, aby nedošlo ke znehodnocení bakterií.

1 tobolka obsahuje: 1 miliardu kolonií bakterií Lactobacilus acidophilus (LA-5), 1 miliardu kolonií bakterií Bifidobacterium animalis subsp. lactis.
Výrobek mohou užívat vegetariáni. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Použití Linex Forte během těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.

LINEX forte 28 tobolek

304,00 Kč