0

LEROS Živel Vzduch krém na ruce 30 ml

Hydratační krém na ruce s lehkou texturou s vůní máty, bergamotu a mimózy inspirovaný vzdušným živlem.
Více informací
LEROS
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
138,00 Kč Vč. DPH

(4,60 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LEROS Živel Vzduch krém na ruce 30 ml

Lehký krém na ruce se svěží vůní máty, bergamotu a mimózy inspirovaný vzdušným živlem. Mátový hydrolát má příznivé účinky na tonizaci pokožky a působí protizánětlivě. Šalvěj pomáhá zklidňovat a působí dezinfekčně. Díky kombinaci sezamového a hroznového oleje se krém rychle vstřebá a zanechá pokožku vláčnou bez mastného filmu. Vzdušný živel je živlem tvořivosti, kreativity a komunikace.
LEROS

Parametry

EAN
8594740600115
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
LEROS
Omyjte si ruce a jemně je osušte. Naberte krém o velikosti tří pampeliškových chmýří a vmasírujte jej do pokožky. Než se krém zcela vsákne vnímejte pouze jeho vůni a nechte se v myšlenkách unést svou fantazií.
Ingredients (INCI): Mentha Piperita Leaf Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Sesamum Indicum Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Juglans Regia Seed Oil, Sucrose Stearate, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Acacia Dealbata Flower Extract, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sucrose Palmitate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Mentha Spicata Herb Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citral, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

LEROS Živel Vzduch krém na...

138,00 Kč