0

Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce 75 ml

Okamžitě hydratuje pokožku rukou a obnovuje její pružnost a hebkost. Má nemastnou a lehkou texturu. Vhodný pro každodenní použití.
Více informací
NEUTROGENA
Skladem
118,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NEUTROGENA Norská receptura Rychle se vstřebávající krém na ruce okamžitě dodává hydrataci pokožce vašich rukou a obnovuje její hebkost a pružnost. Lehká, nemastná textura se rychle vstřebává a přináší okamžitý pocit úlevy. Vhodný pro každodenní použití. Lehká, nemastná textura. Norská receptura je charakteristická svým významným obsahem glycerinu. Tato speciální receptura proniká do vrchních vrstvy epidermu, nabízí účinnou hydrataci a pomáhá regeneraci pokožky.
NEUTROGENA

Parametry

EAN
3574660412277
3574660412277
Léková forma
Krém
Velikost balení
75 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
Používejte denně. Vetřete do pokožky rukou.
Aqua, Glycerin, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Cetyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Panthenol, Xylityglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Tocopheryl Acetate, Ceteth - 20, PEG - 75 Stearate, Steareth - 20, Cetearyl Glucoside, Paraffin, Cera Microcristallina, PVP / Hexadecene Copolymer, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Parfum - [FPT 2022]
Uchovávejte mimo dosah dětí. Pouze k zevnímu použití.

Neutrogena Rychle se...

118,00 Kč