0

DIOZEN Forte 60 tablet

Léčivý přípravek, který zvyšuje napětí žilní stěny a odolnost cév. Omezuje tvorbu otoků a má protizánětlivý účinek.
Více informací
DIOZEN
Skladem
342,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Přípravek se užívá u dospělých pacientů k léčbě příznaků chronické žilní nedostatečnosti dolních končetin, která se projevuje pocitem tíhy v nohou, bolestí nebo nočními křečemi v nohou, otokem, změnami kůže v důsledku nedostatečného prokrvení nebo porušené výživy tkání.

Přípravek se také užívá u dospělých pacientů k léčbě akutního hemoroidálního onemocnění (hemoroidy jsou uzlovitá žilní rozšíření v oblasti konečníku). Vznikají zpravidla dlouhodobým zvýšením tlaku na žíly v oblasti konečníku, které vedou k rozšíření, zduření, krvácení až vyhřeznutí žil v dolní části konečníku. Hemoroidy doprovází svědění, bolest či krvácení v oblasti konečníku a potíže s vyprazdňováním.

DIOZEN

Parametry

SUKL kód
263635
EAN
8594739271241
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
HELP SA. PHARMACEUTICALS, ATHÉNY

Při léčbě příznaků chronické žilní nedostatečnosti: užívá se 1 tableta denně. Léčba má pokračovat po dobu nejméně 4 až 5 týdnů.

Při akutním hemoroidálním onemocnění: 1 tableta 3× denně při jídle po dobu prvních 4 dnů, poté 1 tableta 2× denně po dobu následujících 3 dnů. Následně se užívá 1 tableta 1× denně po dobu až 8 dní. U této indikace je přípravek určen pouze ke krátkodobému užívání, do 15 dnů. Pokud příznaky přetrvávají, poraďte se s lékařem o přehodnocení léčby.

Tablety užívejte při jídle, zapijte je sklenicí vody.

Léčivou látkou je mikronizovaný diosmin. Jedna potahovaná tableta obsahuje 1000 mg mikronizovaného diosminu. Pomocné látky: Jádro tablety: mikrokrystalická celulosa, želatina, sodná sůl karboxymethylškrobu, mastek, magnesium-stearát. Potahová vrstva: hypromelosa, oxid titaničitý (E 171), makrogol 6000, magnesium-stearát, žlutý oxid železitý (E 172), glycerol, červený oxid železitý (E 172), natrium-laurylsulfát.
Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci.

DIOZEN Forte 60 tablet

342,00 Kč