0

DEVENAL 500 mg 60 tablet

Osvědčený lék pro léčbu křečových žil, otoků, pocitu těžkých nohou i bolestivých hemoroidů.
Více informací
DEVENAL
Skladem
272,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Devenal 500 mg se používá u dospělých k léčbě chronické žilní nedostatečnosti dolních končetin, lidově označované jako křečové žíly. Jejich typickými příznaky jsou pocit těžkých nohou, otoky nohou, bolest, anebo noční křeče nohou. Devenal zvyšuje pružnost žilní stěny a odolnost krevních kapilár a zároveň snižuje hromadění krve v rozšířených žilách a tím brání rozvoji křečových žil.

Devenal se také používá u dospělých k léčbě příznaků akutní ataky hemoroidálního onemocnění, tedy hemoroidální krizi. Ta se projevuje zejména bolestí, krvácením a otokem v oblasti konečníku.

Tablety Devenal se jednoduše polykají. Moderní technologie mikronizace účinných látek obsažených v léčivých přípravcích zrychlila a výrazně zvýšila jejich vstřebatelnost.

Devenal obsahuje účinnou a klinickými studiemi ověřenou kombinaci diosminu a hesperidinu.

DEVENAL

Parametry

SUKL kód
0249172
EAN
8594032759781
8594032759781
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Extractum Pharma
Při chronické žilní nedostatečnosti je doporučená dávka léku Devenal 500 mg u dospělého 2 tablety denně, optimálně jedna tableta v poledne a jedna tableta večer vždy s jídlem. Při akutních hemoroidech je doporučená dávka léku Devenal 500 mg pro dospělého v průběhu prvních 4 dnů léčby 3 tablety dvakrát denně (6 tablet denně). V průběhu následujících 3 dnů je dávka 2 tablety dvakrát denně (4 tablety denně). Pro udržovací léčbu je dávka 1 tableta dvakrát denně. Tablety se užívají vždy s jídlem. V této indikaci se užívá Devenal 500 mg pouze po omezenou dobu 15 dnů.
Léčivou látkou je Flavonoida micronisata (obsahující 450 mg diosminu a 50 mg dalších flavonoidů vyjádřených jako hesperidin). Pomocné látky jsou: Jádro tablety - magnesium - stearát, mastek, kukuřičný škrob, želatina, mikrokrystalická celulóza 102. Potahová vrstva - červený oxid železitý (E172), žlutý oxid železitý (E172), makrogol 3350, částečně hydrolyzovaný polyvinylalkohol, oxid titaničitý (E171), mastek.
Čtěte pozorně příbalovou informaci. Neužívejte přípravek jestliže jste alergický(á) na kteroukoli složku tohoto přípravku. Nedoporučuje se užívat během těhotenství a nesmí se užívat během kojení. Bezpečnost a účinnost přípravku Devenal u dětí a adolescentů ve věku do 18 let nebyla dosud stanovena. Proto se použití u pediatrické populace nedoporučuje.

DEVENAL 500 mg 60 tablet

272,00 Kč