0

VITAL PROTEINS Matcha collagen 341 g

Doplněk stravy. Kolagen označovaný za naprostou jedničku v USA, nyní dostupný i v České republice. Vital Proteins Matcha Collagen vznikl kombinací zeleného čaje matcha a kolagenu v prášku. Výborně nastartuje váš den a zároveň podpoří mladistvý vzhled a zdravý životní styl.
Více informací
VITAL PROTEINS
Brzy skladem
1 198,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Kolagenové peptidy jsou malé, rozpustné částice bílkovin získávané z hovězího nebo mořského zdroje. Kolagen je po vodě druhou nejzastoupenější látkou v lidském těle. Nachází ve všech našich pojivových tkáních, šlachách, vazech a kostech. Společně s tím, jak stárneme, si naše těla přirozeně vytváří čím dál méně kolagenu, a proto doporučujeme zařadit kolagenový doplněk stravy do vaší běžné stravy. Kolagenové peptidy Vital Proteins jsou bioaktivní, což znamená, že je naše tělo snadno stráví a vstřebá. Produkt neobsahuje umělá ochucovadla ani barviva.
VITAL PROTEINS

Parametry

EAN
8593893783942
8593893783942
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
341 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vital Proteins
Smíchejte 1 odměrku s 250 ml tekutiny a důkladně promíchejte. Denně užívejte max. 1 odměrku. Kolagenové peptidy jsou skvělé pro přidání do vody, kávy, smoothies, pokrmů a dalších. Výborně se tedy smíchávají s teplými i studenými nápoji.
Kolagenové peptidy (z hovězího), prášek ze zeleného čaje matcha (Camellia sinensis (L.) Kuntze), prášek z kokosové vody (Cocos nucifera) 14 %. Může obsahovat stopy mléka.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Obsahuje kofein (50mg/jedna porce). Nedoporučuje se těhotným ženám a dětem. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uržujte mimo dosah dětí. Není určeno dětem do 3 let. Skladujte na chladném a suchém místě. Nepoužívejte, pokud je ochranná plomba uzávěru porušená nebo chybí.

VITAL PROTEINS Matcha...

1 198,00 Kč