0

GREEN IDEA Kolagen premium 137 g

Doplněk stravy ve formě mořského kolagenu. Pro krásu a mladistvý vzhled pokožky.
Více informací
GREEN IDEA
Skladem
501,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Kolagen je protein, který je v lidském těle nejrozšířenější. Je nezbytný pro správné fungování buněk, tkání, svalů, kloubů, kostí, orgánů, cév a pokožky. Od 35 let se tvorba kolagenu v těle začne zpomalovat. Mořský kolagen premium je proto vhodný doplněk stravy pro krásu i zdraví. Uchovává mladistvou pokožku, působí na její pružnost, pevnost a hydrataci. Kolagen je doplněn o další unikátní látky (MSM, kyselina hyaluronová, přírodní vitamín C, vitamín B5, zinek, biotin), které potencují působení kolagenu a mají vliv na kvalitu a růst vlasů a nehtů. Nespornou výhodou tohoto přípravku je také svěží a příjemná chuť bez zápachu rybiny.
GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643606907
8595643606907
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
137 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green Idea s.r.o.
Green idea s.r.o.
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika
Jednou denně rozmíchat 6,5 gramů (čajová lžička) ve 200 ml vody a vypít.

Kolagen*, Methylsulfonylmethan, Acerola (Malphigia emarginata) stand. extrakt z plodu (vitamín C 17 %), Kyselina hyaluronová, Vitamín B5 – Kyselina pantotenová, Zinek – citrát zinečnatý, Vitamin H–D-Biotin, Kyselina citronová, Sucralosa.

*Alergen

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Zvýšení denní dávky není zdravotním rizikem. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Případný zákal není na závadu. Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci a v mrazu.

GREEN IDEA Kolagen premium...

501,00 Kč