0

CEMIO Kamzík 60 kapslí

Kombinace přírodního kolagenu prvního i druhého typu. Vitamin C pro podporu tvorby vlastního kolagenu pro kloubní chrupavky, šlachy a vazy. Pohodlné dávkování 1 kapsle kdykoliv během dne.
Více informací
Cemio
Brzy skladem
335,00 Kč Vč. DPH

(5,58 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

CEMIO Kamzík 60 kapslí

Jedinečné přírodní kolageny: kolagen typu I jako hlavní součást vazů, šlach a kůže. Kolagen typu II, obsažený v kloubní chrupavce. Vitamin C je důležitý pro správou tvorbu kolagenu v kloubních chrupavkách.
Cemio

Parametry

EAN
7640181680153
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Cemio Switzerland
Doporučená dávka je pouze jedna kapsle kdykoliv během dne, lépe ráno po probuzení. Doporučená doba užívání je minimálně 2 měsíce. Pro dosažení trvalého efektu je vhodné trvalé užívání.
Nosič (sójový olej, včelí vosk), obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda), kyselina askorbová, emulgátor (sójový lecitin), hovězí kolagen, barvivo (oxid titaničitý, oxid železitý, karamel, hlinitokřemičitan draselný). Obsah složek v denní dávce (= 1 kapsle): Nativní kolagen NC I 16 mg, Nativní kolagen NC II 20 mcg, Vitamin C 20 mg (25 %*). * RVH = referenční výživová hodnota. Země původu primárních složek se liší od země původu přípravku.
Není určeno pro děti do 3 let.

CEMIO Kamzík 60 kapslí

335,00 Kč