0

ENERGY Skeletin kloubní výživa 135 kapslí

Doplněk stravy s obsahem unikátních přírodních látek, zejména manganu, který podporuje normální stav kostí a tvorbu pojivových tkání.
Více informací
ENERGY
Skladem
607,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Kopřiva dvoudomá zajišťuje normální stav kostí, vlasů a nehtů, podporuje zdraví kůže a hojení ran. Ke zdraví močového měchýře a ledvin přispívá šípková růže, která působí též jako antioxidant a podporuje přirozenou obranyschopnopst organismu.

Aktivní látky

Prášek ze sépiové kosti, kolagen, rybí olej, extrakt ze stonku a listu kopřivy dvoudomé, síran manganatý, extrakt z plodu šípkové růže.

ENERGY

Parametry

EAN
8594069933246
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
135 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Energy Group A.S.
2-2-1 kapsle denně, nejlépe po jídle. Po třech týdnech užívání následuje 1 týden pauza. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin.

Složení 1 kapsle: Sójový olej, želatinová kapsle, prášek ze sépiové kosti (105 mg), zvlhčující látka – glycerol, kolagen (55,1 mg), rybí olej (43,1 mg), extrakt ze stonku a listu kopřivy dvoudomé (18,5 mg), extrakt z plodu růže šípkové (12,3 mg), voda, emulgátor – mono- a diglyceridy mastných kyselin, síran manganatý (0,6 mg manganu v jedné kapsli, tj. 30 % RHP*), leštící látka – včelí vosk, barvivo – karamel.

*RHP referenční hodnota příjmu

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen osobám přecitlivělým na včelí, sójové a mořské produkty. Není určeno pro děti do 3 let. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.

ENERGY Skeletin kloubní...

607,00 Kč