0

DOLOGRAN Dologránci pro děti 60 tablet

Cucavé tablety s přírodními Betagklukany pro děti od 3 let věku obsahující přírodní hořčík a vápník a celou řadu vitamínů pro podporu imunity, vitality a psychické pohody vašich dětí. Pomerančová příchuť.
Více informací
Dologran
Skladem
178,00 Kč Vč. DPH

(2,97 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

DOLOGRAN Dologránci pro děti 60 tablet

Vitamíny D, C, B6, B9 a B12 přispívají ke správné funkci imunitního systému. Hořčík a Vápník přispívají k udržení zdravých kostí a zubů. Vitamín D podporuje vstřebávání vápníku a přispívá k normální hladině vápníku v krvi a dále příznivě ovlivňuje funkci imunitního systému. Doporučujeme užívat během celého roku, zejména však v rizikovém období, kdy jsou kladeny zvýšené nároky na imunitní systém a při nedostatku slunečního záření. Dále v těch případech, kdy může hrozit nedostatek minerálů Hořčíku a Vápníku. V období růstu a pokud není možné zajistit přísun dostatečně pestré stravy.
Dologran

Parametry

EAN
8594182870138
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Farmex EU SE
Děti od 3let: 2 tablety denně rozpustit v ústech.
Plnidla (sorbitol, maltodextrin, kukuřičný škrob), uhličitan vápenatý, inulin, hydrogenuhličitan sodný, hydroxid hořečnatý z moře, kyselina askorbová, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), sladidla (xylitol a sukralóza), Betaglukany z hlívy ústřičné, sušená pomerančová šťáva, přírodní aroma pomeranč, protispékavá látka (stearan hořečnatý), vitamin B3 (nikotinamid), vitamin E (DL-tokoferylacetát), vitamin B5 (pantothenan vápenatý), vitamin B6 (pyridoxin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (thiamin), kyselina listová, vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin).
Doplněk stravy se sladidly. Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě do 25 °C. Po otevření spotřebujte do 60 dní. Tablety obsahují přírodní složky, které mohou mít různorodá zbarvení.

DOLOGRAN Dologránci pro...

178,00 Kč