0

COLAFIT s vitaminem C 60 kostiček + 60 tablet

Prémiová kombinace pěnových kostiček čistého kolagenu a tablet vitaminu C. Přípravek napomáhá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavky, ale i pokožky, zubů a dásní.
Více informací
COLAFIT
Skladem
505,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Kostičky Colafitu obsahují oblíbenou, zkušenostmi uživatelů prověřenou formu lyofilizovaného kolagenu. Malé bílé kostičky obsahují pouze kolagen čistoty 99,9 % (bez pomocných látek, barviv). Snadno se užívají a jsou vhodné i pro ty, kteří mají problémy s polykáním velkých tablet/kapslí, velkých soust. Díky netradiční a zároveň šetrné metodě zpracování je z kolagenu odstraněna voda, proto mohou být kostičky malé, měkké a lehké. 1 kostička (8 mg) lyofilizovaného kolagenu odpovídá 800 mg kolagenového gelu. Kolagen je ve vodě nerozpustná bílkovina a tvoří základní stavební hmotu pojivových tkání. Tvoří 25–30 % všech bílkovin v těle savců, ve formě kolagenních vláken. V současnosti je známo nejméně 28 rozdílných typů kolagenů. Nejrozšířenějším kolagenem v organismu je kolagen typu I. Molekuly kolagenu typu I se řetězí a tvoří silná vlákna a svazky vláken, které už mohou být viděny pouhým okem. Tento typ kolagenu se vyskytuje např. ve šlachách, ve vazech, v kostech, ve škáře, v pouzdrech orgánů. Vitamin C hraje důležitou roli při tvorbě kolagenu v lidském těle: přispívá k jeho normální tvorbě pro normální funkci kostí, chrupavky, dásní, kůže, zubů i cév. Také např. přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.
COLAFIT

Parametry

EAN
8594158134646
8594158134646
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Určeno pro
Dospělé
Věk od
Od 2 roku
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
DCM Collagen
Dospělí užívají 1 kostičku Colafitu denně, děti půl kostičky denně ráno na lačno minimálně 10 minut před jídlem. 1 tabletu vitaminu C bereme buď společně s Colafitem nebo kdykoliv během dne. Užívejte minimálně 2-3 měsíce alespoň 2x do roka. V případě potřeby můžete užívat trvale.
Kostičky: čistý krystalický lyofilizovaný kolagen typu I (ATELOKOLAGEN), čistoty 99,9 %. Neobsahuje žádné jiné příměsi a těžké kovy. Tablety: vitamín C 40 mg (kyselina askorbová), pojivo mikrokrystalická celulóza.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 2 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí!

COLAFIT s vitaminem C 60...

505,00 Kč