0

ADVANCE Flextor 120 tablet

Unikátní kloubní přípravek pro komplexní péči o klouby. Obsahuje kombinaci 7 aktivních látek.
Více informací
ADVANCE
Skladem
444,00 Kč Vč. DPH

(3,70 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Flextor 120 tablet

Flextor obsahuje unikátní kombinaci aktivních látek. Obsahuje vysoké množství glukosaminu, chondroitinu, MSM, bromelainu, kolagenu a extraktu z boswellie, díky kterému podporuje zdraví kloubů. Flextor je navíc obohacen o vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek. Vysoký obsah chondroitinu a glukosaminu certifikované kvality. Extrakt Boswellia serrata podporuje zdraví kloubů. Hydrolyzovaný kolagen pro lepší vstřebatelnost a nativní kolagen typu II. Zdravé klouby umožňují vést aktivní život.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015705675
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Doporučená dávka 2 až 3 tablety denně. Tablety je možné užít najednou. Děti od 12 let 1 tableta denně. Užívejte nejlépe s jídlem nebo po jídle. Dostatečně zapijte. Vhodné k dlouhodobému užívání. Užívejte minimálně 2-3 měsíce.
Glukosamin sulfát 2KCl (z korýšů), mikrokrystalická celulóza, chondroitin sulfát, MSM (methylsulfonylmethan), boswellia serrata extrakt, bromelain, kolagen (hydrolyzát), vitamin C (kyselina L-askorbová, látky protispékavé (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), kolagen typ II. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu nebo mořské korýše. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte za vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu v teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Doplněk stravy.

ADVANCE Flextor 120 tablet

444,00 Kč