0

BARNY´S Inovo 5 90 tablet

Komplexní mix 5+1 výživových látek stanovených předními kanadskými specialisty. Pro mírné až středně těžké obtíže. Vhodný pro silně namáhané klouby a sportovce.
Více informací
BARNY´S
Skladem
479,00 Kč Vč. DPH

(5,32 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BARNY´S Inovo 5 90 tablet

Unikátní složení doplňku stravy Barny's Inovo 5 je výjimečné tím, že obsahuje důležité látky, které se v kloubech, pojivových tkáních anebo v chrupavce běžně vyskytují. Užívání doplňku stravy Inovo 5 doporučujeme jako zdroj látek, které se přirozeně vyskytují v kloubní chrupavce a dalších kloubních strukturách, osobám se zvýšenou potřebou příjmu glukosaminsulfátu, chondroitinsulfátu, MSM, kyseliny hyaluronové a kolagenu typu II a osobám se zvýšenou potřebou příjmu vitaminu C.
BARNY´S

Parametry

EAN
621629900672
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Dospělí užívají 3x denně 1 tabletu. Užívejte nejlépe po jídle. Při problémech s polykáním je možné tablety půlit či drtit.
1 tableta (1,68 g): glukosaminsulfát 2KCl 95% z korýšů [(glukosaminsulfát 2KCL, stabilizátor (polyvinylpyrrolidon)], plnidlo (mikrokrystalická celulóza), chondroitinsulfát sodný 90%, methylsulfonylmethan, plnidlo (hydrogenfosforečnan vápenatý), hydrolyzovaný kuřecí kolagen II. typu 50%, vitamin C (L-askorban sodný 99%, 25 % RHP), zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulosa), hyaluronát sodný 97%, látka protispékavá (hořečnaté soli mastných kyselin, talek), barvivo (hydrogenuhličitan hořečnatý), stabilizátor (polydextrosa, polyvinylpyrrolidon), odpěňovač (polyethylenglykol), středně řetězcové triglyceridy, stabilizátor (polyvinylpyrrolidon). RHP – referenční hodnota příjmu.
Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti. Vhodné pro celiaky - neobsahuje lepek. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Nepoužívejte, pokud je obal porušen.

BARNY´S Inovo 5 90 tablet

479,00 Kč