0

GS Condro Diamant 100+50 tablet

Doplněk stravy pro podporu Vašich kloubů. Obsahuje nejvyšší dávku čistého Glukosamin Sulfátu v kvalitě CliniQ. Vyživuje nejenom kloubní chrupavky, ale pečuje také o kloubní okolí, kloubní pouzdra, vazy a šlachy. Dárkové balení.
Více informací
GS

Velikost balení:

120 ks 160 ks
Skladem
604,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

GS Condro diamant obsahuje v jedné denní dávce 2 122,6 mg Glukosamin sulfátu v kvalitě CliniQ. Navíc obsahuje aescin, který se stará o správné krevní zásobení kloubních pouzder, vazů a šlach a vitamin C pro tvorbu pevné kolagenní sítě. Tyto látky působí ve vzájemné harmonii tak, aby vaše klouby správně fungovaly a sloužily vám. A vy si tak mohli užít neomezený pohyb, ať už při sportu, procházce, s vnoučaty nebo při práci na zahrádce.

Účinek přípravku je potvrzen studií Revmatologického ústavu v Praze.

GS

Parametry

EAN
8595693300992
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s.
Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s.
Dospělí: 1x denně 2 tablety nebo 2 × denně jedna tableta. Děti od 12 let: 1 tableta denně.Tablety lze užít kdykoliv během dne. Pro maximální efekt je vhodné přípravek užívat trvale.
Glukosamin sulfát.2KCl (z korýšů), plnidla (mikrokrystalická celulóza, polyvinylpyrolidon, sodná sůl zesíťované karboxymethylcelulózy, sodná sůl karboxymethylcelulózy), výtažek z plodů jírovce maďalu, protispékavá látka (stearan hořečnatý), kyselina L-askorbová, potahovací látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, hydroxypropylmethylcelulóza, mastek).
Není určeno těhotným a kojícím ženám a dětem do 12 let. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 ˚C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

GS Condro Diamant 100+50...

604,00 Kč