0

GS Condro Diamant 100+60 tablet limitovaná edice

Jedinečná kombinace nejvyšší dávky glukosamin sulfátu v kvalitě Clini-Q s aescinem a vitaminem C, který přispívá k tvorbě kolagenní sítě kloubních chrupavek. Měsíc užívání NAVÍC!
Více informací
GS

Velikost balení:

160 ks
120 ks
Brzy skladem
695,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GS Condro Diamant obsahuje kombinaci látek, která vyživuje kloubní chrupavky, ale i kloubní okolí – kloubní pouzdra, vazy a šlachy.

V jedné denní dávce obsahuje 2 122,5 mg Glukosamin sulfátu v kvalitě CliniQ® a aescin, který se stará o správné krevní zásobení kloubních pouzder, vazů a šlach a vitamin C pro tvorbu pevné kolagenní sítě. Tyto látky působí ve vzájemném souladu tak, aby podpořily správnou činnost kloubů a pohybovou soustavu při rozmanitých aktivitách.

Přípravek je vhodný především pro starší osoby, při zatěžujících kloubech, pro těžce pracující osoby či lidi s nadváhou, sportovce – aktivní i rekreační.

Účinek přípravku je potvrzen studií Revmatologického ústavu v Praze.

V rámci nezávislého průzkumu pořádaného každoročně agenturou STEM/MARK získalo GS Condro prestižní ocenění od českých spotřebitelů Nejdůvěryhodnější značka roku v kategorii přípravků na klouby.

GS

Parametry

EAN
8595693300893
8595693300893
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
160 ks
Určeno pro
Dospělé
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
GREEN-SWAN
Dospělí: 1krát denně 2 tablety nebo 2krát denně jedna tableta. Děti od 12 let: 1 tableta denně.
Glukosamin sulfát.2KCl, plnidla (mikrokrystalická celulóza, polyvinylpyrolidon, sodná sůl zesíťované karboxymethylcelulózy, sodná sůl karboxymethylcelulózy), výtažek z plodů jírovce maďalu, protispékavá látka (stearan hořečnatý), kyselina L-askorbová, potahovací látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, hydroxypropylmethylcelulóza, mastek).
Není určeno těhotným a kojícím ženám a dětem do 12 let. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 ˚C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy. Nová barevnost tablet: složení je nově bez umělých barviv. Proměnlivé zbarvení jednotlivých tablet je standardní. Aescin může vykazovat typické aroma, které je důkazem přítomnosti vysoké koncentrace účinné látky. Intenzita aroma se může mezi jednotlivými šaržemi lišit.

GS Condro Diamant 100+60...

695,00 Kč