0

BARNY´S Kloubní super MIX 60 tablet

Kombinace glukosaminsulfátu, MSM a extraktu z rostlin hojně používaných v tradiční čínské medicíně.
Více informací
BARNY´S
Skladem
357,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Unikátní komplexní produkt od týmu kanadských nutričních specialistů. Glukosaminsulfát a kolagen (typ II) jsou přirozenou součástí kloubní chrupavky. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. Rostlinné extrakty s odkazem na historické užívání v lidovém léčitelství zvyšují komplexní efekt produktu.

Doporučujeme užívat: zdravé populaci, osobám se zvýšenou potřebou příjmu glukosaminsulfátu, kolagenu a vitaminu C pro podporu normální tvorby kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí.

BARNY´S

Parametry

EAN
621629901839
621629901839
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Děti od 12 let 1 tabletu denně. Dospělí 2 tablety denně. Doporučujeme užívat spolu s jídlem nebo po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutin.
1 tableta (1,89 g): glukosaminsulfát 2KCl 95% [(glukosaminsulfát 2KCl z korýšů, stabilizátor (polyvinylpyrrolidon)], MSM (methylsulfonylmethan), sladidlo (isomalt), plnidlo (mikrokrystalická celulosa), brutnákový olej ze semen 40% (modifikovaný škrob, olej práškový), zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulosa), L-askorban sodný 20 mg (25 % RHP), hydrolyzovaný kolagen typ II 50%, extrakt oddenku zázvoru obecného (maltodextrin, gingeroly ≥5 %), extrakt oddenku kurkumy dlouhé (kurkumin ≥ 95 %), extrakt boswellové pryskyřice (boswellové kyseliny ≥ 85 %), látka protispékavá (hořečnaté soli mastných kyselin, talek), stabilizátor (polydextrosa, polyvinylpyrrolidon), plnidlo (hydrogenuhličitan hořečnatý), barvivo (oxidy železa), středněřetězcové triglyceridy, odpěňovač (polyethylenglykol). RHP – referenční hodnota příjmu.
Ukládejte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Výrobek není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

BARNY´S Kloubní super MIX...

357,00 Kč