0

FAVEA Boswellia s chondroitinem a kolagenem 30 tablet

Obsahuje extrakt Boswellia serrata, chondroitin sulfát, kolagen a vitamín C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu a pro správnou funkci chrupavek a kostí.
Více informací
FAVEA
Skladem
337,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pečujte o zdraví svých kloubů. Přípravek Boswellia s chondoitinem a kolagenem obsahuje extrakt Boswellia serrata, chondroitin sulfát, kolagen a vitamin C, který je důležitý pro správnou tvorbu kolagenu. Výtažek z kůry Boswellia serrata přispívá k normálnímu stavu kostí a kloubů. Chondroitinsulfát je jednou z hlavních složek mezibuněčné hmoty kloubních chrupavek. Kolagen je vláknitá bílkovina, která je přirozenou součástí pohybového aparátu, podmiňuje pevnost a pružnost chrupavky. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci chrupavek a kostí, je důležitý pro normální funkci imunitního a nervového systému.
FAVEA

Parametry

EAN
8595067106496
8595067106496
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Favea

Aktivní látky v 1 tabletě: extrakt z Boswellia serrata (standardizovaný na 60–85 % boswellových kyselin) – 150 mg, chondroitin sulfát – 55 mg, hydrolyzovaný kolagen – 1,5 mg, vitamín C (kyselina askorbová) – 40 mg (50 % * DRHP), přídatné látky: mikrokrystalická celulosa a kukuřičný škrob (plnidla), isomalt (sladidlo, plnidlo), stearan hořečnatý a mastek (látky protispékavé), potahovací látky: hydroxypropylmethylcelulosa, mastek, barvivo oxid titaničitý, polydextrosa, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem. * DRHP – denní referenční hodnota příjmu.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

FAVEA Boswellia s...

337,00 Kč