0

Dr. Weiss STOPKAŠEL Medical sirup pro děti od 1 roku 100+50 ml

Unikátní účinné složení 5 bylinných extraktů, beta-glukanů a selenu s násobným efektem při kašli a škrábání v krku a pro posílení imunitního systému dětí. Je určen pro děti již od 1 roku, má výbornou chuť pro příjemné užívání a mohou jej užívat také těhotné a kojící ženy.
Více informací
Dr. Weiss

Velikost balení:

30 ml
150 ml
Skladem
139,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

STOPKAŠEL® Medical sirup OD 1 ROKU byl vyvinut speciálně pro potřeby dětského organizmu, má výbornou chuť a mohou jej užívat děti již od 1 roku. Je vhodný pro alergiky, celiaky a diabetiky (slazen fruktózou a sukralózou), mohou jej užívat těhotné a kojící ženy (obsahuje výběr šetrných a bezpečných bylin). Obsahuje jedinečnou kombinaci přírodních účinných látek: extrakt jitrocele, šípku, mateřídoušky, bazalky, slézu a beta-glukany. Sirup vytváří dočasnou ochrannou vrstvu na sliznici úst a hrdla, která podporuje přirozené regenerační a protizánětlivé procesy a přispívá k udržení vlhkosti a elasticity sliznice, což zmírňuje nepříjemný pocit škrábání a bolesti v krku, a tím také zmírňuje dráždění ke kašli. Přípravek posiluje obranyschopnost a urychluje rekonvalescenci. Zdravotnický prostředek.
Dr. Weiss

Parametry

EAN
8594059738974
8594059738974
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Děti
Věk od
1
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Simply You
Do 10 kg tělesné hmotnosti se užívá 2krát denně 2,5 ml přípravku, nejlépe ráno po snídani a večer před spaním. Na každých dalších 5 kg se jednotlivá dávka zvyšuje o 2,5 ml. Pro vyšší účinnost se doporučuje půl hodiny po užití nejíst a nepít. Užívání přispívá k normální funkci imunitního systému, proto se doporučuje pokračovat v užívání také několik dní po odeznění obtíží. Před otevřením protřepat. Případný sediment je přirozenou vlastností produktu. Přípravek je vhodný pro děti od 1 roku.
Extrakt jitrocele, extrakt růže šípkové, extrakt mateřídoušky, extrakt bazalky, extrakt slézu maurského, beta-1,3/1,6 D-glukan, selen.
Ukládat mimo dosah dětí! Je vhodný pro děti od 1 roku. Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Obsahuje zbytkové množství alkoholu (ve 100 ml asi 0,43 g alkoholu). V případě jakýchkoliv potíží se obraťte na svého lékaře nebo lékárníka. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti. V případě intolerance sorbitolu/fruktózy by mělo být užíváno s opatrností.

Dr. Weiss STOPKAŠEL Medical...

139,00 Kč