0

PURESSENTIEL Sirup proti kašli 125 ml

Zdravotnický prostředek. 100% přírodní složení. Snižuje frekvenci kašle, usnadňuje vykašlávání, zklidňuje hrdlo a dezinfikuje dýchací cesty. Sirup má svěží a aromatickou chuť. Je vhodný pro všechny, dospělé i děti od 7 let, kteří hledají přírodní řešení proti suchému nebo vlhkému kašli.
Více informací
Puressentiel
Skladem
312,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Sirup je účinný již od prvního dne léčby. Zmírňuje vlhký kašel tím, že usnadňuje vykašlávání. Tiší suchý kašel a zklidňuje hrdlo vytvořením ochranného filmu na sliznici. Produkt spojuje účinky aromaterapie, fytoterapie a apiterapie.

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.

Puressentiel

Parametry

EAN
3701056800404
3701056800404
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
125 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 7 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
Děti (7 a více let): 1 celá odměrka 5 ml, 3x denně, celkem 15 ml, po dobu max. 5 dnů. Dospělí: 2 celé odměrky 5 ml, 3x denně, celkem 30 ml, pod dobu max. 5 dnů.
Fluid extract of propolis, acerola berry extract (Malpighia glabra), marshmallow root extract (Althaea officinalis), pine bud extract (Pinus sylvestris), echinacea root extract (Echinacea purpurea), extract of flowering tops of great mullein (Verbascum thapsus), EOBBD essential oils (Essential Oils Botanically and Biochemically defined): Eucalyptus (Eucalyptus radiata), lemon (Citrus limonum), rosemary (Rosmarinus officinalis), peppermint (Mentha piperita). Plant glycerine, fructose, water, honey, concentrated fig juice, concentrated lemon juice.
Nedoporučuje se těhotným nebo kojícím ženám, dětem mladším 7 let a osobám alergickým na včelí produkty. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Před otevřením skladujte na chladném a suchém místě.

PURESSENTIEL Sirup proti...

312,00 Kč