0

Dr. Weiss STOPKAŠEL Medical sirup 100+50 ml

Zdravotnický prostředek obsahující unikátní směs 5 bylinných extraktů, které pomáhají zmírnit příznaky běžných nemocí spojených s nachlazením. Ulevuje při kašli, bolesti a škrábání v krku.
Více informací
Dr. Weiss
Skladem
139,00 Kč Vč. DPH
129,00 Kč Vč. DPH

(0,86 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Dr. Weiss STOPKAŠEL Medical sirup 100+50 ml

STOPKAŠEL Medical sirup obsahuje extrakty z:n n Jitrocele - zklidňuje dutinu ústní a krk, poskytuje úlevu pro podrážděný krk a hltan, má zklidňující a příznivé účinky na hlasivky.n Boswellie - pomáhá při podráždění a zduření sliznice, omezuje tvorbu hlenu.n Mateřídoušky - zklidňuje dutinu ústní a krk, ulevuje od škrábání v krku a hltanu, má zklidňující a příznivé účinky na hltan a hlasivky.n Bazalky - pomáhá při nachlazení, ulevuje při kašli a škrábání v krku.n Eukalyptu - poskytuje úlevu pro dýchací cesty, podporuje fyziologické funkce dýchacího systému, zklidňuje krk, hltan a hlasivky.
Dr. Weiss

Parametry

EAN
8594059736604
8594059736604
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Dospělí užívají 3x denně 1 polévkovou lžíci (15 ml), děti od 3 let 3x denně 1 čajovou lžičku (5 ml). Účinek na sliznici je vhodné podpořit krátkým kloktáním doporučené dávky sirupu. Sirup takto lépe ulpí a účinkuje na postižené sliznici hltanu, měkkého patra a mandlí.
Extrakt jitrocele (Plantago lanceolata), Extrakt boswellie (Boswellia serrata), Extrakt mateřídoušky (Thymus serpyllum), Extrakt bazalky (Ocimum basilicum), Extrakt eukalyptu (Eucalyptus globulus), čištěná voda, sorbitol, fruktóza, polysorbát 20, citronan trisodný, kyselina citrónová, sorban draselný, benzoan sodný, xanthanová guma, švestkové a medové aroma, sukralóza, mentol, selen (seleničitan sodný pentahydrát).
Výrobek je určen pro děti od 3 let. Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Obsahuje zbytkové množství alkoholu. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Dr. Weiss STOPKAŠEL Medical...

139,00 Kč 129,00 Kč