0

MENOFLAVON forte 60 tobolek

Menoflavon je přírodní, nehormonální, estrogenům podobný doplněk stravy s obsahem extraktu z červeného jetele, je určen pro ženy trpící zdravotními problémy spojenými převážně s přechodem, dále pak s hustotou kostí a rizikem vzniku osteoporózy. Menoflavon forte má vyšší obsah účinných látek než klasický Menoflavon.
Více informací
Menoflavon

Velikost balení:

60 ks
30 ks
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
1 088,00 Kč Vč. DPH

(18,13 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

MENOFLAVON forte 60 tobolek

Červený jetel určený k výrobě Menoflavonu je speciálně pěstován v čistém vysokohorském prostředí Alp. Výroba je prováděna dle nejmodernějších farmaceutických pravidel. Užívání přípravku Menoflavon nezpůsobuje váhový přírůstek. Menoflavon je vhodný a bezpečný i k dlouhodobému užívání (i po dobu několika let). Stabilní účinky se dostavují hlavně při pravidelném užívání.

Izoflavony extraktu z červeného jetele v přípravku Menoflavon fungují estrogenním účinkem, ovlivňují tedy pozitivně nejen symptomatické potíže spojené s klimakterickým syndromem, ale navíc mohou přispívat k prevenci osteoporózy, mohou upravovat zvýšené hladiny cholesterolu a taktéž příznivě ovlivňovat vysychání kůže a sliznic. Mohou také omezit zvýšené vypadávání vlasů a lomivost nehtů.

Menoflavon je vhodný, pokud žena bere 2 tobolky Menoflavonu Classic denně. Případně se doporučuje na začátku terapie 1 balení Menoflavonu forte (1 tobolku denně po dobu 30 dní) a pak pokračovat Menoflavonem Classic.

Menoflavon

Parametry

EAN
5060216563657
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pharmacare Europe
1 tobolka denně
Jedna tobolka obsahuje 80 mg izoflavonů a další složky.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

MENOFLAVON forte 60 tobolek

1 088,00 Kč