0

NUTREND MagnesLife 10x25 ml

Magneslife v sobě kombinuje synergické působení hořčíku a vitamínu B6. Tyto látky mimo jiné podporují optimální funkci nervové soustavy, přispívají ke snížení únavy a vyčerpání a napomáhají ke správnému energetickému metabolismu.
Více informací
Nutrend
Brzy skladem
254,00 Kč Vč. DPH

(25,40 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

NUTREND MagnesLife 10x25 ml

Magneslife v sobě kombinuje synergické působení hořčíku a vitamínu B6. Tyto látky mimo jiné podporují optimální funkci nervové soustavy, přispívají ke snížení únavy a vyčerpání a napomáhají ke správnému energetickému metabolismu.organická forma hořčíku rychlá vstřebatelnost 250 mg hořčíku v jedné dávce 8 mg vitamínu B6 praktický jednorázový shot
Nutrend

Parametry

EAN
8594073170392
Velikost balení
10 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutrend
Při akutní potřebě užijte 1 monodózu denně. Nepřekračujte doporučené dávkování! Po otevření určeno k okamžité spotřebě. Před použitím protřepejte! Mírný sediment je přirozenou vlastností výrobku a není na závadu.Podávejte vylitím obsahu lahvičky do úst nebo zředěním jejího obsahu do vody. Po otevření určeno k okamžité spotřebě. Před použitím protřepejte! Případný mírný sediment je přirozenou vlastností výrobku a není na závadu.
Voda, citrát-malát hořečnatý, fruktóza, glukóza, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervanty kyselina sorbová a benzoan sodný, pyridoxin hydrochlorid, sladidla acesulfam K a sukralóza.
Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí! Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí.

NUTREND MagnesLife 10x25 ml

254,00 Kč