0

SWISSMEDICUS Kloubní gel 200 ml

Unikátní přípravek s obsahem bylinných a rostlinných výtažků vhodný k masáži při svalové únavě, namožených zádech a kloubech. Podporuje celkovou regeneraci. Má hřejivé účinky.
Více informací
SwissMedicus
Skladem
135,00 Kč Vč. DPH

(0,68 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

SWISSMEDICUS Kloubní gel 200 ml

Kloubní gel je přípravek vyrobený na přírodní bázi, můžete ho užívat bez omezení a dlouhodobě. Účinná receptura Kloubního gelu obsahuje extrakty osvědčených bylin, hlavně kostivalu lékařského a kaštanu koňského. Extrakt z kořene kostivalu má příznivé účinky na zlomeniny, pohmožděniny, tvorbu kloubního mazu, dokonce sceluje kosti.
SwissMedicus

Parametry

EAN
7640133071183
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbamedicus
Na určené místo vmasírujte tolik gelu, kolik je pokožka schopná absorbovat. Používejte dle potřeby. Aplikujte na čistou pokožku.
Aqua, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Alcohol Denat, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, Camphor, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Abies Alba Leaf Oil, Pinus Pumila Twig/Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Thymus Vulgaris Oil, CI 16185, Phenoxyethanol, Limonene.
Určeno pouze pro zevní použití. Zabraňte vniknutí do očí a na sliznice. Skladujte mimo dosahu dětí. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testováno. Originální receptura.

SWISSMEDICUS Kloubní gel...

135,00 Kč