0

AJATIN Profarma tinktura 50 ml

Dezinfekční přípravek, který ničí choroboplodné zárodky. Je určen ke kožnímu podání. Přípravek se používá k dezinfekci běžných drobných kožních poranění. Přípravek mohou používat pacienti všech věkových kategorií.
Více informací
AJATIN

Velikost balení:

50 ml
1000 ml
Skladem
58,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ajatin ve formě tinktury je vysoce účinný dezinfekční přípravek. Má velký rozsah účinku na množící se formy mikroorganismů tj. bakterie, plísně i kvasinky, lipofilní (obalené) viry. Široké antimikrobiální použití zajišťuje účinná látka, jednoprocentní vodný roztok kvartérní amoniové soli. Oproti jiným dezinfekčním přípravkům po otevření neztrácí antimikrobiální účinnost, může se používat při poruchách činnosti štítné žlázy i při poruchách funkce ledvin. V Ajatinu obsažená účinná látka se používá v očních přípravcích i v přípravcích určených na sliznici.
AJATIN

Parametry

SUKL kód
58236
EAN
8590329582360
Léková forma
Tinktura
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Profarma - Produkt s.r.o.
Profarma - Produkt s.r.o.
Důkladně potřete ošetřované místo tampónem plně prosáklým tinkturou, po ošetření kůže je třeba počkat do zaschnutí tinktury
Léčivou látkou je benzododecinii bromidi solutio 10%. Pomocnými látkami jsou ethanol denaturovaný thymolem, čištěná voda a citronová žluť.
Vždy používejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

AJATIN Profarma tinktura 50 ml

58,00 Kč